Skocz do zawartości
  • 0

wycena szafy

max.p

Pytanie

Napisano

Witam mam do wyceny taką oto szafe.Jest ona jeszcze przed wojenna. Ile bym mugł za nią liczyć?Jest ktoś na forum który zajmuje się skupem takich mebli?

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mnie to wygląda na kredens :)

jak coś wyszperam, dam znać

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:34 07-06-2009
Napisano
sorki nie ten link wkleiłem :)
http://www.allegro.pl/item645986604_stary_kredens_sprawdz_okazja.html

moderacja niech wykasuje poprzedni link :)

Prosisz (?) i masz.

Pozdrawiam.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:35 07-06-2009
Napisano
Szafa stylem podobna do tej z linku. Dużo za nią nie weźmiesz-dużo pracy przy niej, a i nie jest jakoś bajecznie wyposażona" w rzeźbione ozdoby, detale etc. Poszukaj z tyłu nalepki lub stempla-czasem sie zdarzają. Może ustalisz producenta...
Napisano
Sory ale w tym stanie (nie kompletne, dekory z wałków) przedstawia wartość opałową. Wystaw na serwisie aukcyjnym od 1 złotego wtedy się dowiesz dokładnie.
Napisano
kredens to to jest a wlasciwie polowa brak szuflady i drzwiczek bardzo taniej produkcji bardzo prosty widac to po toczonych ozdobach brak jakichkolwieg rzezbionych zdobien cena tylko jako opal ewentualnie na material do odzysku przy renowacji
Napisano
stan opłakany,plecy szafy ciekawe myślę że 19 wiek,potężny nakład na renowację,co do ceny to sztrzelam 10 nie będzie około 400 zł.warunek kupiec,mamy recesję i ceny są podłe na orginalne antyki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie