woytas Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Wczoraj kupilem i powiem: - dawno nie czytalem tak dobrze napisanych wspomnien.Wiem, ze ksiazka zawiera mnostwo niedomowien i manipulacji - jak to w ksiazkach o wywiadach bywa - ale warto kupicUdalo mi sie wczoraj w nocy lyknac 3/4 - dzisiaj reszta.Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Jak byś przeczytał bez tych niedomówień i manipulacji to by dopiero niebezpiecznie dla Ciebie się zrobiło;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2009 tak to jest jak czlowiek za duzo wie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Wezmem i kupiem Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2009 nie cale 40 zeta -az sie zdziwilem ze taka gruba, fajnie wydana i ze zdjeciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 4 Czerwiec 2009 Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Co by nie gadać, to jednak zdolny facet był. Największy śmiech polegał na tym, że wszystko to, co zdobył było iestrawne" z przyczyn zacofania technologicznego... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2009 przeczytana!Przypomina mi troszke wspomnienia ruskiego agenta ukrywajacego sie pod nazwiskiem Gordon Lonsdale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Na stronie dziennik.pl są kolorowe zdjęcia z książki Zacharskiego - z wymiany agentów na moście berlińskim.Warto przejrzeć adres - zanim moderator pommes frites" znowu mnie ocenzuruje Książkę oczywiście nabędę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Ksiazke wchlonałem w 3 dni. Jest to uszczegolowienie filmu wyprod. przez TVN. Zacharski jest postacia kontrowersyjna ogolnie mowiac, nie chce go oceniac osobiscie. Uwazany jest za wielkiego patriote. Tylko co z tego, skoro reszte zycia musi spedzac na emigracji? W Polsce nie ma miejsca dla patriotów. Kosciuszko tez byl wielkim patriota i chcial i robil dla Polski duzo a osiadl i zmarl wsrod obcych ludzi na emigracji. Juz chyba tak jest ze dla jednych czlowiek taki jak Zacharski jest bohaterem ale tez sa i tacy ktorym sie swoja dzialalnoscia - nie tylko szpiegowska - naraził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Calosc podzielibym na 2 czesci - pierwsza do momentu aresztowania i powiedzmy poczatku procesu - bardzo fajna, dynamiczna - normalnie Ludlum :)A druga to juz sama wymiana - jakos tak napisana chaotycznie, czasami podajace sprzeczne informacje, haos itp - na szczescie to kilkanascie stron i nie psuje bardzo wrazen z czesci 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Himalaya Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Potwierdzam, świetna książka, doskonale się ją czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.