zebu74 Napisano 19 Maj 2009 Autor Napisano 19 Maj 2009 Witam,tytuł może mylący ale zastanawia Mnie symbol na tym przedmiocie,prawdopodobnie od oporządzenia konia.
zebu74 Napisano 19 Maj 2009 Autor Napisano 19 Maj 2009 Witam,tytuł może mylący ale zastanawia Mnie symbol na tym przedmiocie,prawdopodobnie od oporządzenia konia.
zebu74 Napisano 19 Maj 2009 Autor Napisano 19 Maj 2009 gdy przetarłem ukazał się taki symbol.Przypadek,czy jakiś związek z marynarką? pzdr
danieloff Napisano 19 Maj 2009 Napisano 19 Maj 2009 To jest munsztuk, napis oznacza po prostu ierdzewne", a czy przedmiot ma związek z marynarką? Bardziej z kawalerią, a kotwica może być po prostu logiem" wytwórcy.
zebu74 Napisano 19 Maj 2009 Autor Napisano 19 Maj 2009 Dzięki Panowie,jest ciężkie i żółtawe jak mosiądz ale ostfrei"rzeczywiscie bardziej pod alpakę podchodzi.A kotwica faktycznie moze być logiem producenta choć skojarzenie z marynarką było.pzdr
Pytanie
zebu74
Witam,tytuł może mylący ale zastanawia Mnie symbol na tym przedmiocie,prawdopodobnie od oporządzenia konia.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.