Skocz do zawartości

da sie na tym hobby zarobic????

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
bo własnie tak jest, na forum grzeczny miły odkrywca, a w lesie czeka aby tylko znaleśc SS-mana i oby miał sygnet, krzyże, odznaki, chełm i wszystko co ze swastyka.
Napisano
PIOTREK663 piszac o innych ze czekaja zeby ograbic szczatki zeby zarobic troszke przesadzasz i widze ze sam masz aspiracje na zostanie hiena.... zenada :/

a co do innych ja np fantow nie sprzedaje, nieraz sie wymieniam z innymi odkrywcami....
Napisano
Zapomniałeś jeszcze o nieśmiertelniku, sorki, mówi się laszce":-) I od razu na Allegro!!! A za majątek uzyskany z transakcji natychmiast kupuję aluminiowe felgi do golfa:-)
Napisano
ciezko aby jeden esesman miał Chełm, chyba że miasto poddało by się bez walki, jak to zwykli nasi południowi sąsiedzi postępować :)

jak masz kompleksy to nie wylewaj ich publicznie, bo ubliżasz w tej chwili ogółowi, a dowodów nie masz nawet na jedną osobę..
wiesz jak sie mowi na takie postępowanie?

Syndrom psa ogrodnika"..
Napisano
dobra, to teraz grzecznie przeczytaj cały wątek, i spójrz jak to pięknie wygląda..

chcesz zarabiać praktycznie na bezczela..
a sam wytykasz komuś rzekome bycie hieną..

fajnie jest być hipokrytą??
może jakieś ziółka potrzebne? nervosol ?
Napisano
mój koleżka ma naprawdę imponujący zbiór monet. Od kilku miesięcy ciula na nową wykrywkę, ale gdybym mu powiedzial zeby sprzedal część toby chyba śmiechem mnie za......
Napisano
Ja składałem na porządną wykrywkę dłuższy czas odmawiając sobie drobnych przyjemności.W końcu kupiłem.Efekt jest taki,że nową porzadną wykrywką znalzłem mniej niż starą zabawką za kilka stówek.To kwestia fartu i wielu godzin planowania a przy okazji poznawania historii choćby regionu.Wykrywka za kilka tysi na pewno mi sie nie zwróci.Dlaczego? Bo wszystko trafia na półkę.
Poszukiwania to nie tylko wykrywka.To godziny spędzone w książkach i w necie,godziny czyszczenia tego co znajdziesz to wreszczie koszt wyjazdów, noclegów, paliwa.
Przy takim podejsciu daj sobie naprawdę spokój z poszukiwaniami.Ale nie polecę Ci jak jeden z kolegów wydania kasy zaoszczędzonej z wykrywki na piwo.Jeśli będziesz chciał,żeby Ci się to piwo zwróciło-możesz się poważnie zatruć!!
Napisano
jestem ciekaw jak PIOTREK663 niedaj boze zaplaci mandat za kopanie w lesie, pewnie pretensje beda do nas ze mu sie sprzet nie zwrocil i jeszcze musial dolozyc do tego....

total zgodzam sie z toba w 100% hipokryta na maxa :/
Napisano
zacząłem temat to jeden z was odpowiedział negatywnie, a reszta poszła za nim, to ja zgesciłem temat to wy jeszcze gorzej, to ja napisałem jaka jest prawda że mało jest takich odkrywców na tym forum o jakich piszecie... tyle
Napisano
Ja np chcąc kupić Proximę sprzedałem kilka swoich najpiękniejszych sreberek + złoty łańcuszek+ żona podarowała mi swój złoty łańcuszek (kochana żonka :)+ poprzedni detektor Ace250+ kostki gitarowe i wiele innych rzeczy. Zycie to pasmo wyrzeczeń , czasami trzeba coś stracić by zyskać coś wielkiego.....:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie