abcd Napisano 18 Maj 2009 Autor Napisano 18 Maj 2009 Na 80 proc.jest to część o lotniczo-niemieckiej proweniencji,może jakiś specjalista od byłby wstanie zidentyfikować element lub przynajmniej sygnatury.
amsel44 Napisano 19 Maj 2009 Napisano 19 Maj 2009 Pozdro. ERWIN, w moim spisie niestety brak jest dokladnie twojego klamota , ale jest podobny z numerem ;FL 5077B ( czyli zamiast 3jest B) mysle ze trop dobry bo mam tam w spisie same tematy bombkowe . wiec to co znalazlem to ... wyrzutnik bombek z HE 177informator mowil prawde ... jakies zdjecia pewnie sie znajda i na pewno wczesniej dostarczy je jedyny , niepowtarzalny i super experten czyli ... ? no zgadnij :):):)a powaznie zanim ja to znajde (co sprawia mi frajde) to napewno ktos mnie wyprzedzi .salve amsel44
Woodhaven Napisano 23 Maj 2009 Napisano 23 Maj 2009 Dzięki Grzesiu, ja również znalazłem na jeszcze innym forum zapytanie o tą cześć.Jak widać nie jest to świeża sprawa Pozdrawiam
Pytanie
abcd
Na 80 proc.jest to część o lotniczo-niemieckiej proweniencji,może jakiś specjalista od byłby wstanie zidentyfikować element lub przynajmniej sygnatury.
53 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.