Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Siemka :)Mam pytanie do doświadczonych poszukiwaczy ostatnio jakiś gościu znalazł pocisk 155mm i przyniósł mi lecz nie wiem czy on jest bezpieczny . Nie ma zapalnika a w środku jest jakby piach lecz nie wyjmowałem jego bo się boje .Proszę jeszcze o schemat budowy takiego pocisku :P Załączam fote lecz jest nie moja;/ Ale wygląda tak samo jak mój pocisk :)
Napisano
ten piach to moze byc trotl takimi pytaniami narobisz sobie klopotu i innym sam nie wybuchnie ale smierdziec moze dlugo
Napisano
No jeżeli w środku jest proch to napewno jest nielegalny. Pocisk bez zapalnika nie wybuchnie , proch co najwyżej moze sie gwałtownie wypalić. Ale proponuje zostawić i nic nie kombinować przy tym.
Napisano
Chm.... Jeśli tak to ja go oddam temu staremu gościowi co mi go przyniósł , zakopie w bezpiecznym miejscu lub zadzwonie na policje lecz policja będzie dochodziła co i jak wiec wole gdzieś zakopać :)
Napisano
No ta już go młotkiem nawalałem :) Jak bym go miał w domu to bym już w nim nie mieszkał bo matka by mie z niego wywaliła :)On sobie spokojnie leży u mojej babci na wsi w miedzy :)
Napisano
Damian, tobie się chyba nudzi. Wklejasz NIE SWOJE zdjęcia i głupio prosisz o pomoc.
https://ssl.allegro.pl/item576837436_576837436.html.
A to pierwsze zdjęcie już kiedyś było na Odkrywcy, bo choć małe to w górnym lewym rogu widać wcześniejszy www..."
Nie masz co robić to się pobaw, sam najlepiej wiesz czym.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie