Rudolf31 Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 Wiem, wiemAle nie konsultowali się ze mną :) Przez tą zimę, brak polskich hełmów itp nie pasuje to w ogóle do tego września. Ale jak na produkcje dwu dniową na działce wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 15 Maj 2009 Share Napisano 15 Maj 2009 A lato było piękne tego roku. ...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 15 Maj 2009 Autor Share Napisano 15 Maj 2009 Rudolf- piękne, brak słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 Co nagle taka cisza? ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 To ja może się pochwalę filmem moich znajomych :D zobaczcie:http://www.youtube.com/watch?v=Kg3RtTnq6ws&feature=channel_page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 tylko ta rogatywka temu Niemcowi nie pasuje do roli :)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 Lepiej napisać co tam pasuje niż co nie pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 majne klajne strzelnica, heh spoko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 hehe no mieli niezłą zabawę z tym :) chcieli drugą część nakręcić, ale coś się zebrać nie mogą :) w tle filmu są odgłosy z filmu 9 kompaniapozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 19 Maj 2009 Autor Share Napisano 19 Maj 2009 Pozbierajcie sprzęt, zainwestujcie w statyw trochę efektów, i film jak się patrzy. xD ale w sumie to nie takie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolektm Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Jak się tak wszyscy chwalą to ja też :)http://www.youtube.com/watch?v=7NrPopiddzk&fmt=22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 28 Maj 2009 Share Napisano 28 Maj 2009 http://www.youtube.com/watch?v=29CU7HdSREM popatrz na to i na swój film, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 28 Maj 2009 Share Napisano 28 Maj 2009 No i? w obydwóch jest wypisany jako autor, (współautor)... Ludzie nie wietrzcie tak sensacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 28 Maj 2009 Share Napisano 28 Maj 2009 Odgłosy wystrzałów z gry counter strike mnie rozwaliły :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIOTREK663 Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 mi tam sie podoba. fajne efekty typu strzał i krew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 13 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2009 a teaser widzieliście? : D http://www.youtube.com/watch?v=xj9Vldaqzic&feature=channel_page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Bardziej przypomina to wojne hiszpańską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Zapomniany żołnierz to jest dopiero film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Nie Radek,to chyba nie Hiszpania...nie widać byków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Takich filmów się nie ocenia. One poprostu są. Powinny być. OD czegoś się zaczyna, i nie musi to byc wcale głebiej przemyślane. Bo w głównej mierze idzie o zabawe, i samo tworzenie czegoś. Tymbardziej jak się ma 14 czy 15 lat. Więcej działa wyobraźnia jak tenfilm ma wyglądac niż to jak wyszedł. Też kręciłem takie duperele, zanim zaczołem kręcić wesela i inne tego typu komercyjne sprawy. Można powiedzieć że dalej takie pierdy kręce :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 po za tym zapomnianego żołnierza jeszcze nie ma, trailery to jedno a film to co innego ;] ale może kiedyś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 14 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2009 Klaus mądrze powiedziane : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 14 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2009 A właśnie zasadnicze pytanie, kiedy planujesz premierę? ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek94 Napisano 14 Czerwiec 2009 Share Napisano 14 Czerwiec 2009 za młodzi aktoży pod koniec to myślałem że to obrona Berlina ale filmik spoko a najlepsze w 2:58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6F4rOZRL63c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.