atb22 Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 Dzięki za fotki chłopaki , cebermen fajna ta buteleczka :]. Pozdro atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 ...mam i ja ;) Wyszła w beczce wraz z Gubeńskimi i w dodatku w każdej było przynajmniej pół szklanki starego browara ;)CADMULLERSOMMERFELD Ffo.UNVERKAUFLICHPzdr! YO'uł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 Jakieś typy przyszły do mojej dziury i zabrały cały złom jaki tam wykopałem, więc wykopałem sobie nową dziure. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 A tu kolejna dziura w tym miejscu stał piec zostały nawet akcesoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 Niestety samobójczy atak komarów nie pozowlił na dłuższe kopanie nie pomogły nawet dezodoranty na to ścierwo. Wyskoczyło kilka porcelanek ale żadnej butelki. CDN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 31 Maj 2009 Autor Share Napisano 31 Maj 2009 Nie dobrze czuję że moja dziura sięga dna. Ale znalazłem nową niestety już nie tak blisko ale będą nowe porcelanki (mam nadzieje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Dzisiaj pojechałem na stary trakt prowadzący do Zielonej Góry no nie powiem jeżeli złom byłby w cenie to bym zarobił bo trafiłe stary resor, łańcuchy, bolec do przyczepy, śruby, blachy itp. oraz 2 zł z 1987 r. W drodze powrotnej wstąpiłem do tytułowej dziury i tu drugi cios - totalne zero. No cóz zdarza się wieczorem wyskoczyłem z córką i psiakiem na spacer jakieś 30 metrów od naszego domu na polnej drodze patrze a z ziemi wystaje porcelanka od butelki no i się zaczęło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 moi pomocnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 jak poczyszczę to napiszę czyje, mam nadzieje że sąsiad mi czachy siekierą nie odrąbie, że mu droge zryłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 Ty lepiej powiedz jakim cudem kopiesz porcelanki na drodze? To jakiś stary browar czy karczma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Z Zielonej Góry przed oczyszczeniem z kilogramów farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Po wstepnym oczyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2009 I wszytskie razem ocalone przed zapomnieniem i zniszczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzia Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Witam nie z Z.G a z G.W z tyłu data 1674.cebermen a na twojej coś widnieje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 masz racje zielona góra to dziura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Bardziej chodziło mi o dziure w ziemi ale każdy może sam wybrać. Na mojej z tyłu są 4 cyfry ale to chyba nie data bo pierwsze dwie to 10 a nastepne sa juz nie czytelne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 masz racje zielona góra to dziura" He He coś w tym jest ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 eee ja myślałem że ceber dodał jakieś nowe fotki, a tu tylko kasztanicie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 20 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Wprawdzie nie z Zielonej Gory ale z okopów w Gubinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 20 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2009 Bedąc ostatnio u znajomego stolarza w Świdnicy znalazłem na jednej z półek taki uchwyt chaba od trumny, stolarz nie pamieta jak do niego trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Przedwojenna Zielona Góra była znana z produkcji wina, zreszta podłej jakości.Sprytni Niemcy przepędzali liche wino na całkiem niezły winiak.Dziś po tej produkcji zostało juz tylko wspomnienie oraz ponad 130 ogromnych, XIX-wiecznych beczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 beczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Kamionkowe zbiorniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 22 Wrzesień 2009 Share Napisano 22 Wrzesień 2009 Niemieckie napisy sławiące Bachusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.