Skocz do zawartości

moje PLAŻOWE znaleziska - Bartass11 - reaktywacja

Rekomendowane odpowiedzi

muri ciągnę " co się da :):)
grinch20 ale o co biega ? u mnie jest zalew i chodzę sobie tam jak mam czas - i mało tego jest pełen podziwu dla tego rodzaju znalezisk ! i nie radzę nic złego pisać na
bartass11 -pozdro

• Odpowiedzi 323
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
draven85 ze szpikulcem chodzę a 20teke trafiłem jak wiatr ją koło mnie poderwał w pewnej chwili myślałem że jakaś etykieta ale jak mi koło oczu przeleciał - chłopie nie było że boli !! ze 2 kilometry gnałem - ale to trzeba by było opisać w osobnym wątku - normalnie psy mnie pogryzły job t... m... ć

tyfus dobrze że mnie bierzesz w obronę - to ja w pierwszym wejściu tu byłem pełen podziwu dla bartass11 - mało tego musiałem jednego z modów nakierować na pewien tor - wszystko to widać wyżej - prawda bartass11 :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam . Zainspirowany osiągnięciami kolegi Bartass11 postanowiłem udać się w święta na wykopki .
Pogoda była bardzo ładna więc i eksponaty są bardzo interesujące . Udało mi się zebrać 6,67 zł i kilka starych monetek . Wiem że to nie wiele ale zawsze coś . Po umyciu monet mam do kolegi pytanie .
Jak eksponujesz swoje znaleziska , kupiłeś klaser czy masz gablotkę ???
Bo ja zamówiłem gablotkę dębową u szklarza , ale wszystko mi nie wejdzie .
I jeszcze taka mała prośba -
Masz może 2 grosze z 1997 roku , bo ja nie znalazłem a bardzo mnie interesuję ten rocznik .
W zamian mogę dać 1 grosz z 2000 i 2 grosze z 2001 .
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie