pooshkins Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 136 monet ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Witam Dorzucę zdjątka z tych wakaci z nad bałtyckiego morza 19godzin chodzenia po pustyni Pozdr. RYC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 Witam Dorzucę zdjątka z tych wakaci z nad bałtyckiego morza 19godzin chodzenia po pustyni Pozdr. RYC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 20 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2009 o kurcze...a jaka to kwota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 hmm.... ja stawiam że jest to jakieś 320 zł niezle jakieś 16 zł na godz wiem, wiem jestem materialistą ;) jeszcze nie bawiłem się w takie plażowe zbieranie kaski ale może pora zacząć, zawsze można kaske na jakiś lepszy sprzęt uzbierać:) dobre łowy robią wrażenie Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 Tydzień spacerów z rana po 2h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shigella Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 rycerz - a nie znalazłeś tych monetek na Półwyspie Helskim ? Pytam, bo widziałem właśnie tam jednego poszukiwacza na plaży z wykrywaczem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 WitamMidas troszke sie pomyliłeś ale ze skanu 2. Jest ciężko obliczyć sume faktyczną. Teraz możesz sobie policzyć :) 5zł. 35 szt. 2zł. 59 szt. 1zł.112 szt.50gr.109 szt.20gr.162 szt.10gr.157 szt. --------Jak na 19gdz. chodzenia to niezły wynik a ile jodu w tym czasie przyjełem. Aczkolwiek za klimatyczne też musiałem zapłacić ale zwruciło się :) na gdz. wyszło 26,71złPozdr. RYC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz1977 Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 cześć. zastanawia mnie brak monet 1, 2 i 5 gr. Wśród moich znalezisk jest ich najwięcej. Ustawienia wykrywacza je pomijały czy Ty je sobie odpuściłeś"? pozdr wz1977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 Witam Na skanach ich nie ma bo ich nie ujołem w tych skanach ale uwierz mi, że ich też było sporo na wykrywaczu nie da rady ich wyciąć a dają taki sam sygnał jak te o większej wartościa nawet mocniejszy niż 10gr.i 20gr.Pozdr. RYC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 21 Lipiec 2009 Share Napisano 21 Lipiec 2009 oooo teraz kolego rycerz to już całkiem się zajarałem ;) 507,49 zł niezle naprawde Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz1977 Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 rycerz a tak w ramach kryptoreklamy napisz z jakim wykrywaczem chodzisz. pozdr wz1977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 22 Lipiec 2009 Share Napisano 22 Lipiec 2009 Witam jak na plaże to polecam tylko Minelaba Sovereinga GT. Ja sobie go bardzo chwale na wszystko nie tylko na plaże.Oczywiście posiadam tez Smętka ale on juz jest na zasłużonej emeryturze :)Pozdr.RYC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filixxx Napisano 23 Lipiec 2009 Share Napisano 23 Lipiec 2009 A czy któryś z was szukał kiedyś na plaży w dziwnówku...??:PBo wybieram się tam na wakacje... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2009 zaloze sie ze jesli ktos z Forumowiczow tam nie spacerowal to na pewno robili to miejscowitu jest zasada kto pierwszy ten lepszy - najlepszy przyklad to Rycerz - widac po jego monetach ze sa prawie same czyste a wiec swieze zguby Chlopaki ale zostawcie cos dla mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 WitamFilixxx pytasz o Jezioro Zatoka Wrzosowska czy o plaże nad bałtykiem bo jesli bedziesz spędzał urlop nad jeziorem to wal nad morze tam zawsze cos wytelepiesz ale jeziorko tez możesz zrobić w ramach spacerów :)PozdrRYC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 A szukał ktoś może na plaży w Jastrzębiej Górze ? bo w sierpniu sie tam wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 Witam Byłem tam ze dwa razy plaża fajna i szeroka powiem tak tam gdzie sa ludki tam i są dutki dobrych łowówPozdr.RYC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zone51 Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 kilka dni spędzonych na morzem w okolicach Kołobrzegu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 troszke chodzenia po Chorwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 przypadkowa plaża cz1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 przypadkowa plaża cz2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 czyszczenie małego ogródka, ktoś wie co to jest za blaszka koło obrączki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 16 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2009 plaza zapowiadala sie bardzo fajnie...a tu taka kicha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.