extrimo Napisano 18 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2009 Witam wszystkich byłem ostatnio na strzelnicy nic ciekawego łuski łuski łuski szukał ktoś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrimo Napisano 19 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrimo Napisano 27 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2009 i jeszcze orzełek się trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrimo Napisano 27 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Strzelnica to strzelnica przewaga łusek ale szukaj wytrwale może coś ładnego trafisz. Ja również grzebałem na strzelnicy i trafiłem pruską klamrę liczy się wytrwałość pozdrawiam i darz dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Na TEJ strzelnicy to pruskiej klamry nie znajdzie :-)Spalice 10 lat temu zostały przeczesane i to ostro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Na TEJ strzelnicy to pruskiej klamry nie znajdzie :-)Spalice 20 lat temu zostały przeczesane i to ostro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 koledzy dublujcie się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 stg1971Wiesz co, to dziesięć lat strzeliłem od tak sobie, z marszu.Wracając wspomnieniami, to 20 lat to troszkę przesadziłeś, ale 15- 17 to tak.Kuźwa jak ten czas zapindala, coraz bliżej dębowej jesionki"....Pozdrowaśki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrimo Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Może ktoś wie co na strzelnicy ciekawego znaleziono 15 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Wokół samej strzelnicy to raczej nic ciekawego, ale po prawej stronie drogi wychodziły cuda na kiju. Po zajęciu lotniska przez Rosjan, wszystko co Germańskie szło do ziemi w doły.Porcelana, sztuće, bagnety, odznaczenia, nieśmiertelniki itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrimo Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 O której drodze mowa bo nie bardzo wiem w którym miejscu może jeszcze coś znajde gużika heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Po prawej stronie drogi w kieunku na Międzybórz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 taki dziwny lasek tam jest -krzeki, niskie choinki - normalnie haos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrimo Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 WOYTAS byłeś tam znalazłeś coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 cuda na kiju byly tam zaraz po wojnie - moj papa bral udzial w pozadkowaniu lotniska z niemieckich wrakow - byl tam jakis pounkt zbiorczy zlomu z okolicy...Nie bylem i nie lazilem po tym lasku .Panowie proponuje by prywatne bluzgi zalatwiac poza forum - ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.