Gniewkos Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 Teraz 2 grosze 1928 generalnie populares ale stan bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 Teraz weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 1 pfTo z mojej strony na tyle.Teraz prośba do kolegi Estachos78 zachęcam do utworzenia swojego wątku w naszych odkryciach i tam pokazywania swoich odkryć, w wątku tym pokazujemy fanciki jakie wyskakują naszej ekipie, wklejanie większej ilości fotek fantów kogoś z poza ekipy robi tutaj śmietnik i za jakiś czas trudno będzie się połapać co jest kogo!!pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 Ps. zapomniałem wkleić link do pierwszej monetki może się ktoś wypowie mam bardzo różne informacje co do ceny tej monetki raz kosztuje 2$(co prawda nie ten rocznik), a mój rocznik jak tutaj:http://www.subito.it/rarissima-moneta-10-centesimi-di-lire-1939-napoli-5457821.htmpozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos78 Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 Przepraszam ja tak od razu się wkleiłem " a nawet się nie przywitałem :( widzisz Maciku jaka świnka ze mnie :DWitam Po krótce imię Grzegorz od nie dawna zarażony przez Macika nowym hobby za jego zezwoleniem mogłem dołączyć do tak szacownego grona poszukiwaczy co powyższym już uczyniłem powyżej wstawię również fotki z piątkowego poszukiwania nie wiem jak to się stało że te się tu nie pokazały. Mam nadzieje że nikt nie będzie miał jakiejś urazy do mojego kolegi Macika i będzie nam się milo poszukiwało historii w ziemi.PozdrawiamEstachos78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos78 Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 5 groszy 1923 1/2 kopiejki 1899deneszka 1855 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos78 Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 1/3 guziczek z orłem w koronie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos78 Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 2/3 guziczek z wagą niestety się rozpada :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos78 Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 3/3guziczek ciekawy bo po raz pierwszy spotykam się z guzikiem co od spodu ma pismo a z wierzchu czysty.Poszukiwania z Piątku uzupełnione Niedzielny wypadzik :( nie ma czym się pochwalićPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 to nie waga tylko kotwica i siekiera - carski guzik korpusu inżynierów.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 Witaj Estachos78 już mi Maciek powiedział co i jak masz zielone światło!:DTotal, a co powiesz na tego mojego Włocha?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos78 Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 8total4 dzięki śliczne teraz wiem jakie cudeńko ( w nie najlepszym stanie ) posiadam Gniewkos przez twojego Włocha muszę iść do chirurga bo mi szczęka opadła i nie wraca :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 Spoko luzik na razie czekam, aż się jakiś monetolog:D wypowie...pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 18 Maj 2009 Autor Share Napisano 18 Maj 2009 No to proszę oto znajdka z chałupy :)Radość była przeogromna bo to pierwsza-tylko jak zwykle jest ale.....szkoda że po ruskim tuningu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 18 Maj 2009 Autor Share Napisano 18 Maj 2009 Z tyłu brak jakichkolwiek bić i napisów,czy to może oznaczać że masówka dla szeregowców?-bo nie podejrzewam że to jakaś tandetna kopia :)Reszta znajdek gdzieś mi się zawieruszyła w domu i nawet zdjęć nie mogę zrobić-jak się odnajdą powtórnie to wrzucę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 gratki Maciek ostatnio kosimy te same fanty , moja z przed zimy z gleby nie tak okazała jak twoja a ten tuning to podejrzewam że nie ruski tylko nasz swojsko-chłopski .moja wywalona pewnie z gnojówką na pole które teraz jest ugoremdarz dół ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 18 Maj 2009 Share Napisano 18 Maj 2009 Maciek, klamra oczywiście jest oryginalna, po prostu nie ma sygnatur producenta, to nic nadzwyczajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 18 Maj 2009 Autor Share Napisano 18 Maj 2009 Właśnie wydawało mi się że znalazłeś tez taką,dziękuję Danielu.Znalazła się reszta.....w samochodzie :D może nie rewelacyjne te znajdki ale i tak zapodam :PJanczarek,który pięknie brzmi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 18 Maj 2009 Autor Share Napisano 18 Maj 2009 Garść PRL-u i mały gładki guzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 18 Maj 2009 Autor Share Napisano 18 Maj 2009 Tajemnicze pudełko z czymś grzechocącym w środku,którego nie otworzyliśmy na miejscu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 18 Maj 2009 Autor Share Napisano 18 Maj 2009 ......małe rozczarowanie :DI tyle mojego sobotniego,aha była jeszcze boratynka,ale gdzieś wsiąkła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos78 Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Witam dziś duża kultura wschodu wychodziła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos78 Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 mały akcent kultury zachodu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos78 Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 akcent za wielkiej wody :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estachos78 Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 pierwsze kulki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.