Skocz do zawartości

Pytanko ?

Damian190595997

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Siemka ! Jestem poszukiwaczem fantów i znalazłem niewypał który już został przeniesiony z miejsca wydobycia , w bezpieczne miejsce jest to pocisk mozdzierzowy 10 skrzydełkowy . A oto moje pytanie czy jest jakiś sposób żeby saperzy tak go rozbroili aby skorupę tego pocisku oddali mi moje trofeum ???
  • Odpowiedzi 116
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Oczywiście że jest taka możliwość. Tylko musisz poprosić panów saperów żeby na poligonie nie podkładali pod ten granat 4x25 dkg trotylu (bo rozbroją na amen), tylko 1x25 dkg. Wtedy będzie rochę" rozbrojony i już bezpieczny. Później pozbierasz sobie to wszystko do kupy i posklejasz np. Poxipolem. I będziesz mieć fanta, że kumplom kopary poopadają :-D
Napisano
Dziecko, zaloguj się na portalu aukcyjnym i kup sobie taki sam - nikt się nie kapnie że to nie ten (bo to np. oczyściłeś go elektrolizą) a będziesz miał frajdę z pisania na kompie nowych postów 10 palcami:))))))
Napisano
Nie ośmieszaj sie !!!

Bo i narobić mozesz sobie kłopotów , wezwałeś ok i lepiej się ulotnic z miejsca. Predzej dostaniesz kopniaka niż tą skorupę. Saperzy to nie rzemieślnicy, a ich produktem jest bezpieczeństwo . A bezpieczeństwo w tym przypadku to zniszczenie tego ogórasa
Chcesz kup sobie na allegro, 30zł i jest Twoja
Napisano
moze dzieckiem nie jestes ale myslisz jak dzieciuch granat to nie detka ze oddasz a oddadza ci naprawione Jesli jestes dorosly to pisz i zadawaj pytania jak dorosly
Napisano
Co to znaczy, że jesteś poszukiwaczem fantów"?
Co to znaczy, że pocisk został przeniesiony w bezpieczne miejsce?
Rodzice wiedzą co robisz w czasie wolnym od szkoły?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie