Skocz do zawartości
  • 0

Ustawa.....

zb23

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
Wiesz jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to jest to jak najbardziej bezpieczne. Ale to jest Polska i głupie prawo;d.
Ja na twoim miejscu bym to zabrał ale na wszelki wypadek bym się tym na forach nie chwalił ;d

Pozdrawiam kazik93
Napisano
jaki szkielet????jest to część urządzenia spustowego z komorą i gniazdem magazynka,nie widzę tu nic z ustawy o broni i amunicji,nie posiadasz:lufy,zamka,baskili,komory zamkowej,śmiało możesz posiadać,i jeszcze ten stan!!!pozdrawiam,stg.ps.na prawie zjadłem prawie wszystkie swoje zęby.
Napisano
Zależy na kogo trafisz... bo mogą przyjść tacy których mało to obchodzi i dadzą Ci spokój a mogę przyjść tacy którzy będą chcieli Cię udupić za wszelką cenę i nawet to podciągną pod ustawę( wiesz premia itd itp) Tak więc ja bym mimo wszystko nie zabierał, albo zabrał, zakonserwował i schował w jakiejś dobrej skrytce z dala od domu. Pozdrawiam
Napisano
Kolego nie wychylaj się z takimi fantami!
To co prawda jest złom ale świetny pretekst aby nasza kochana policja zrobiła Ci nalot na chatę bo istnieje duże prawdopodobieństwo, że zbierasz podobne rzeczy.
Napisano
dzięki za przestroge ale fant ten został w lesie.Sam się boie bo jak będom chcieli to zawsze do czegoś się przyczepią a jest to moie pierwsze takie znalezisko.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie