Witam. Wykopalem ostatnio na polu takie cos.Nie mam pojecia co to jest i do czego moglo sluzyc.Zaciekawilo mnie to z tej racji, ze kumpel wykopal podobne.Czy ktos znalazl kiedys cos podobnego?Z gory przepraszam za jakos zdjec.Niestety tylko takie otrzymalem.Na moim nabite na spodzie jest 9 mm,u kumpla na mniejszym wybita jest kotwiczka i po obu stronach litery GE.Na wiekszym jest wybita galazka z zoledziem.Mowi ze w srodku w obu byl zwiniety w rulonik cos jakby papier... Ma ktos moze jakis pomysl?Z gory dziekuje za wszystkie sugestie i odpowiedzi. Pozdro.
Pytanie
Praust
Witam.
Wykopalem ostatnio na polu takie cos.Nie mam pojecia co to jest i do czego moglo sluzyc.Zaciekawilo mnie to z tej racji, ze kumpel wykopal podobne.Czy ktos znalazl kiedys cos podobnego?Z gory przepraszam za jakos zdjec.Niestety tylko takie otrzymalem.Na moim nabite na spodzie jest 9 mm,u kumpla na mniejszym wybita jest kotwiczka i po obu stronach litery GE.Na wiekszym jest wybita galazka z zoledziem.Mowi ze w srodku w obu byl zwiniety w rulonik cos jakby papier... Ma ktos moze jakis pomysl?Z gory dziekuje za wszystkie sugestie i odpowiedzi.
Pozdro.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.