Skocz do zawartości
  • 0

Grot ?

eljot1974

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
wczesne średniowiecze albo okres wpływów rzymskich, zdecydowanie od włóczni.
oczywiscie zglosiles go WKZ i jest w bezpiecznych rękach ;)
pozdro!
Napisano
prawnie nie mozesz posiadac przedmiotów starszych niz ostatni rok panowania ostatniego z Jagiellonów czyli Zygmunta I.

chore ale prawdziwe.
pozdro!
Napisano
przepraszam za ta dzide ,tak koncowka od strony jak by nalozyc na włocznie jest okragla.Natomiast ostrze cztero katne takie splaszczone
dziekuje i pozdrawiam
Napisano
jak nie zgosi, to archeolog przyjdzie ze smutnymi panami" i postawią mu 100 000 absurdalnych zarzutów. oprócz tego przewalą mu całą chatę i dołożą ok. 50 000 zarzutów za boratynki, hitlerki i inne prusaki oraz łuski. życia mu nie starczy aby odsiedzieć wyrok :)

oczywiście, to żart :) ale...... wiadomo nie tylko my skanujemy to forum
a tak poza tym : czy ktoś może mi powiedzieć co ja takiego w życiu złego zrobiłem i czym zgrzeszyłem, że muszę żyć w kraju, w którym durnie są na panteonie władzy i zajmują się duperelami a nie tym co ważne i istotne ???
Napisano
no co ? chłopak przyniósł, strzelił fajną fotę, zaniósł i zakopał .... głebiej niż był. Może za 100 lat znowu ktoś wykopie i będzie mógł go sobie powiesić w gablotce, bez strachu, że go władza uwali :)
Napisano
I znów wszyscy straszą i nikt nie identyfikuje. Potrzebne sa dokladne wymiary do identyfikacji, ale mnie to wygląda jednak na okres wpływów rzymskich przypomina kulturę przeworska ale zależy na jakich terenach został znaleziony. A co do WKZ to można wysłać anonimowo paczka. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie