mihura Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Zdjęcia przy niebieskiej poręczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 A widziałeś kiedyś jak słoma przy kilku stopniach na plusie paruje? Albo rzeka? Efekt różnicy temperatur. Ostatnie zdjęcia i zjawisko foto-mgły były dokładnie wyjaśniane w poprzednim-podobnym wątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Na pierwszym zdjęciu Kobali nie zobaczyłem nic, dopiero na drugim tam gdzie są zaznaczone miejsca dostrzegłem twarz i sylwetkę. Tak samo zaeragowali na to moi trzej znajomi którym pokazałem te zdjęcia.Tam nic nie ma. Pamiętajcie że patrzymy oczami, ale obrazy widzi" nasz mózg i w odpowiedni sposób interpretuje sygnały które do niego docierają. Zobaczyliśmy to, co chcieliśmy" zobaczyć. Ale na ten temat musiałby się wypowiedzieć psychiatra i neurolog.Nie mogę teraz tego znależć, ale dla przykładu, krążą po necie rysunki które coś przedstawiają, ale po spojrzeniu na nie np. pod innym kątem przedstawiają zupełnie coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Kol.Święty ma racje co do parowania,ale ja napisałem,że zdjęcie zrobiłem jedno po drugim(niebieska barierka)Na jednym nic niema a zaraz na drugim?A z drugiej strony to dziwnie wyglądają te obłoki pary.Nie raz widziałem takie zjawiska rano na rybach i obłok wychodził dołu do góry a nie pojawiał sie kilka metrów nad wodą z nikąd.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 http://www.24opole.pl/pokazfoto_kom.php?kat=news&foto=20081124211003_dsc_0058.jpg To jest z wypadku gdzie spłonęły nowe fordy K na A4 w jednym ze spalonych aut widać postać, w tym miejscu wcześniej miał miejsce wypadek gdzie spłonął młody mężczyzna???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Dobre.Masz może jakieś linki do zdjęć w tym temacie?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 a widze jeszcze na zdjęciu kobali linę koło tej zjawy i jakby głowa była w jakiejś szczelinie.a teraz coś jeszcze.http://www.youtube.com/watch?v=xzKXiTXAAS8&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Dobre.Puczucie humoru u naszch rodaków jest kosmiczne.I tak trzymać.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 hehe, dobre z nich aparaty" :) xD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 kobala to Twoje zdjecie też na you tubie jest 0:32 minuta pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Nie jestem zwolennikiem akceptacji kazdego zdjecia tego typu jako dowodu lub dokumentu zarejetrowania zjawisk paranormalnych dlatego tez odnosnie tego zdjecia sie nie wypowiem aczkolwiek fotka jest mocna".Natomiast draznia mnie wypowiedzi cwaniaczkow typu Brzeczyszczykiewcz ktory myslac ze znajac sie na ukladach scalonych i na wykrywaczach typu Whites itp ma prawo do negowania wiary katolickiej i zjawisk paranormalych.Inny wymiar istnieje i takie pseudomedrki tego nie obala .Taki gosc" dopoki nie dostanie po dupie" na wskutek pewnych zdarzen ktorych jego matematyczny mozdzek nie obejmie to niczego nie zrozumie.Pozdrawiam Vorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Witam. Opisałem swoje zdarzenie pt. Spotkanie z Duchem?" w zeszłym roku. Na moim zdjęciu zjawa jakby się zamachiwała na mnie... i faktycznie się stało że ucierpiałem. Jednak trafiony zostałem dopiero w marcu tj. po trzech miesiącach od zrobienia mojej feralnej fotografii.Chodząc w pobliżu tamtego miejsca w miejscu zarośniętym krzakami , w pewnym momencie oberwałem witką w oko. Uderzenie było tak silne, że pękła mi rogówka, ból straszny, dziesięć dni z opatrunkiem na oku.Oko jest niby zaleczone, jednak w nocy między 3 a 4 godziną budzi mnie straszny ból i muszę używać maści do oczu.(CUSI-CHLORAMPHENICOL 1% i żel CORNEREGEL).Można uznać, że to zwykły zbieg okoliczności. Jednak na tym moim zdjęciu zjawa ewidentnie zamachuje się na mnie. Wyraźnie widać jej rękę jakby z jakąś szpicrtutą, za głową tej postaci. Bardzo śmieszne? Mogą się koledzy śmiać z tej historii jednak ja wiem swoje, ja odczułem to na własnej skórze. Nie życzę nikomu przeżywania podobnych zdarzeń.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Oczywiście, zdjęcie wklejone przez kolegę kobala jest bardzo ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k0k0 Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Co tam takie lokalne mikroduchy...Tu znaleźli ducha wielkości galaktyki:)http://wiadomosci.onet.pl/1952306,441,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Co do wiary katolickiej to moje zdanie jest takie że jest to jedno wielkie kłamstwo. Co nie przeszkadza mi wierzyć w zjawiska paranormalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Zawsze możesz się przeżucić na hinduizm, tam jak sobie kropke na czole namalujesz to w przeciwienstwie do wiary katolickiej święte krowy oferują ci całkowitą prawde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamol4 Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Kropkę na czole mają tylko kobiety:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyzant Kampinosu Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Kol.Kobala a możesz napisać co się działo na tym terenie co zrobiono fotkę?PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Ja takiego ducha spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.