Vorax Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Prosze o ID tego przedmiotu.Kojarzy mi sie z nawijka do drutu kolczastego lub kabli.Prosba o Id czy rosyjska czy niemieckia i co najwazniejsze jaka... Sygnatur nie odkrylem ale nie czyszcze tego bo nie nie chce zepsuc.Pozdrawiam Vorax
huk 100 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 JULJAN123 gratuluje :):) według mnie to Pekaelka na kable tak jak kolega maniak007 zauważył -pozdro
Vorax Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Moge prosic o link do aukcji? Nie jestem specem od militarki ale chetnie pomoge przy np repetierze minutowym z ratrapanta i samowyzwalaczem;) Pozdrawiam Vorax
JULJAN123 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Fotki pokazuja amerykanskiego oerlikona, a przecież to jest to samo co MG FF. Rozmiar może pasowac. Magazynek do MG FF jest też rozbieralny. Przedmiot z fotki Voraxa ma brzegi nierówne, tak jakby w czyms miałyby byc mocowane. Nie upieram się, że ten trop jest dobry. Wykopałem kiedys kable do niemieckiej wyrzutni rakietowej i szpula była inna.
Vorax Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Prosze o ID tego przedmiotu.Kojarzy mi sie z nawijka do drutu kolczastego lub kabli.Prosba o Id czy rosyjska czy niemieckia i co najwazniejsze jaka... Sygnatur nie odkrylem ale nie czyszcze tego bo nie nie chce zepsuc.Pozdrawiam Vorax
Vorax Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Wysokosc okolo 33 cm ,poreczna raczka do przenoszenia tego czegos:)
Vorax Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Panowie serio zero skojarzen? To kawal konkretnej blachy.Pozdrawiam Vorax
Vorax Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Panowie-brak skojarzeń?Uratowałem to aby nie zgniło w glebie..
Kiler Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Wykopałem kiedys kable do niemieckiej wyrzutni rakietowej i szpula była inna."Uważasz, że był tylko jeden rodzaj szpul, akurat takie jak Ty znalazleś?
Vorax Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Mozesz podac zrodlo?Nie za duze gabaryty? Pozdrawiam Vorax
JULJAN123 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Kiler -Uważasz, że był tylko jeden rodzaj szpul, akurat takie jak Ty znalazleś?" Nie. Czytaj uważniej. Napisałem, że to nie jest element szpuli jaka ja znam i wstawiłem fotki czegos co mi identyfikowany przedmiot przypomina. Wstaw fotki które roztrzygna co to jest, bo teraz i ja sie zaciekawiłem.
JULJAN123 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 To tylko skojarzenie ale przedmiot z fotki przypomina mi magazynek bębnowy od działka ok. 20 mm. Magazynek taki jest wielkosci niedużego wiaderka. Podałem mg ff tylko w celu naprowadzenia na trop. Bęben od ff-m miał gdzie indziej uchwyt. Może od czegos innego w tym stylu?
Vorax Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Dziekuje za podpowiedz w militarce jestem slaby, bede probowal isc tym tropem...
Vorax Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Hmm mozliwe,jest sporo zielonej farby a na srodkowych elementach oraz na tych wystajacych widac slady grubego zielonego tworzywa...Pozdrawiam Vorax
Question
Vorax
18 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.