Skocz do zawartości
  • 0

Pomocy,nawijka do kabli czy drutu kolczastego?

Vorax

Pytanie

Napisano
Prosze o ID tego przedmiotu.Kojarzy mi sie z nawijka do drutu kolczastego lub kabli.Prosba o Id czy rosyjska czy niemieckia i co najwazniejsze jaka... Sygnatur nie odkrylem ale nie czyszcze tego bo nie nie chce zepsuc.Pozdrawiam Vorax

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Moge prosic o link do aukcji? Nie jestem specem od militarki ale chetnie pomoge przy np repetierze minutowym z ratrapanta i samowyzwalaczem;) Pozdrawiam Vorax
Napisano

Fotki pokazuja amerykanskiego oerlikona, a przecież to jest to samo co MG FF. Rozmiar może pasowac. Magazynek do MG FF jest też rozbieralny. Przedmiot z fotki Voraxa ma brzegi nierówne, tak jakby w czyms miałyby byc mocowane.
Nie upieram się, że ten trop jest dobry. Wykopałem kiedys kable do niemieckiej wyrzutni rakietowej i szpula była inna.

Napisano
Prosze o ID tego przedmiotu.Kojarzy mi sie z nawijka do drutu kolczastego lub kabli.Prosba o Id czy rosyjska czy niemieckia i co najwazniejsze jaka... Sygnatur nie odkrylem ale nie czyszcze tego bo nie nie chce zepsuc.Pozdrawiam Vorax
Napisano
Wykopałem kiedys kable do niemieckiej wyrzutni rakietowej i szpula była inna."
Uważasz, że był tylko jeden rodzaj szpul, akurat takie jak Ty znalazleś?
Napisano
Kiler -Uważasz, że był tylko jeden rodzaj szpul, akurat takie jak Ty znalazleś?"
Nie. Czytaj uważniej. Napisałem, że to nie jest element szpuli jaka ja znam i wstawiłem fotki czegos co mi identyfikowany przedmiot przypomina. Wstaw fotki które roztrzygna co to jest, bo teraz i ja sie zaciekawiłem.
Napisano
To tylko skojarzenie ale przedmiot z fotki przypomina mi magazynek bębnowy od działka ok. 20 mm. Magazynek taki jest wielkosci niedużego wiaderka. Podałem mg ff tylko w celu naprowadzenia na trop. Bęben od ff-m miał gdzie indziej uchwyt. Może od czegos innego w tym stylu?
Napisano
Hmm mozliwe,jest sporo zielonej farby a na srodkowych elementach oraz na tych wystajacych widac slady grubego zielonego tworzywa...Pozdrawiam Vorax

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie