Vorax Napisano 7 Kwiecień 2009 Autor Napisano 7 Kwiecień 2009 Prosze o ID tego przedmiotu.Kojarzy mi sie z nawijka do drutu kolczastego lub kabli.Prosba o Id czy rosyjska czy niemieckia i co najwazniejsze jaka... Sygnatur nie odkrylem ale nie czyszcze tego bo nie nie chce zepsuc.Pozdrawiam Vorax
huk 100 Napisano 8 Maj 2009 Napisano 8 Maj 2009 JULJAN123 gratuluje :):) według mnie to Pekaelka na kable tak jak kolega maniak007 zauważył -pozdro
Vorax Napisano 8 Maj 2009 Autor Napisano 8 Maj 2009 Moge prosic o link do aukcji? Nie jestem specem od militarki ale chetnie pomoge przy np repetierze minutowym z ratrapanta i samowyzwalaczem;) Pozdrawiam Vorax
JULJAN123 Napisano 8 Maj 2009 Napisano 8 Maj 2009 Fotki pokazuja amerykanskiego oerlikona, a przecież to jest to samo co MG FF. Rozmiar może pasowac. Magazynek do MG FF jest też rozbieralny. Przedmiot z fotki Voraxa ma brzegi nierówne, tak jakby w czyms miałyby byc mocowane. Nie upieram się, że ten trop jest dobry. Wykopałem kiedys kable do niemieckiej wyrzutni rakietowej i szpula była inna.
Vorax Napisano 7 Kwiecień 2009 Autor Napisano 7 Kwiecień 2009 Prosze o ID tego przedmiotu.Kojarzy mi sie z nawijka do drutu kolczastego lub kabli.Prosba o Id czy rosyjska czy niemieckia i co najwazniejsze jaka... Sygnatur nie odkrylem ale nie czyszcze tego bo nie nie chce zepsuc.Pozdrawiam Vorax
Vorax Napisano 7 Kwiecień 2009 Autor Napisano 7 Kwiecień 2009 Wysokosc okolo 33 cm ,poreczna raczka do przenoszenia tego czegos:)
Vorax Napisano 5 Maj 2009 Autor Napisano 5 Maj 2009 Panowie serio zero skojarzen? To kawal konkretnej blachy.Pozdrawiam Vorax
Vorax Napisano 7 Kwiecień 2009 Autor Napisano 7 Kwiecień 2009 Panowie-brak skojarzeń?Uratowałem to aby nie zgniło w glebie..
Kiler Napisano 9 Maj 2009 Napisano 9 Maj 2009 Wykopałem kiedys kable do niemieckiej wyrzutni rakietowej i szpula była inna."Uważasz, że był tylko jeden rodzaj szpul, akurat takie jak Ty znalazleś?
Vorax Napisano 5 Maj 2009 Autor Napisano 5 Maj 2009 Mozesz podac zrodlo?Nie za duze gabaryty? Pozdrawiam Vorax
JULJAN123 Napisano 9 Maj 2009 Napisano 9 Maj 2009 Kiler -Uważasz, że był tylko jeden rodzaj szpul, akurat takie jak Ty znalazleś?" Nie. Czytaj uważniej. Napisałem, że to nie jest element szpuli jaka ja znam i wstawiłem fotki czegos co mi identyfikowany przedmiot przypomina. Wstaw fotki które roztrzygna co to jest, bo teraz i ja sie zaciekawiłem.
JULJAN123 Napisano 5 Maj 2009 Napisano 5 Maj 2009 To tylko skojarzenie ale przedmiot z fotki przypomina mi magazynek bębnowy od działka ok. 20 mm. Magazynek taki jest wielkosci niedużego wiaderka. Podałem mg ff tylko w celu naprowadzenia na trop. Bęben od ff-m miał gdzie indziej uchwyt. Może od czegos innego w tym stylu?
Vorax Napisano 5 Maj 2009 Autor Napisano 5 Maj 2009 Dziekuje za podpowiedz w militarce jestem slaby, bede probowal isc tym tropem...
Vorax Napisano 8 Kwiecień 2009 Autor Napisano 8 Kwiecień 2009 Hmm mozliwe,jest sporo zielonej farby a na srodkowych elementach oraz na tych wystajacych widac slady grubego zielonego tworzywa...Pozdrawiam Vorax
Pytanie
Vorax
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.