Skocz do zawartości

Do kol.Bocian

mihura

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Tego to nie wiem. Nie wiem również, czy jeszcze Go trzyma, czy już Go znów trzyma.

Yeti, bierz pod uwagę obie możliwości!!
GW
Napisano
Hitboy64 Ja bym cały temat skreślił" , z kasowaniem licznika użytkowników, włącznie!! Ale to Ty jesteś władny!!! Ale to jak zwykle tylko moje prywatne zdanie.
GW
Napisano
Tia. A Woytas nie nadąży z odbieraniem @ z zarzutami o cenzurę i ograniczanie wolności wypowiedzi. Mihura ( mam nadzieję ) myśli, jak w sposób nam szaraczkom możliwie łatwy wytłumaczyć swój problem. Bo chyba nie ulega wątpliwości, że problem istnieje.
Napisano
Panowie, spokojnie , woytas zamyka " pocztę, Yeti zachowuje absolutny" spokój, a ja z Tradytorem idziemy oglądać telewizję, i dobrze będzie, jakoś się ułoży!!!
PS Za taki /podobny/ wist dostałem 20-dni ZOK w tw. Dęblin.
GW
Napisano
Ale tamte @ dotyczą tego, co masz w doniczce z pelargoniami zadekowane. A my o poważnych problemach piszemy.

PS 41pp- toż ja jestem uosobieniem anielskiej cierpliwości i świętego spokoju. Takich dwóch, co mnie osobiście zna może potwierdzić.
Napisano
Jesli Hyde Park" to mówimy co nam sie podoba.No chyba,że mówimy jak za Stalina co się musi podobać?
A co do reg.forum nie widzę żadnego problemu.
A co do banowania to mam to duszy"
pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie