mihura Napisano 31 Marzec 2009 Autor Share Napisano 31 Marzec 2009 Nie ma to jak Hyde Park" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 31 Marzec 2009 Share Napisano 31 Marzec 2009 Kolego mihura godzina 13:58:57 a ty już w takim stanie?Przecież dżentelmenowi nie wypada:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 31 Marzec 2009 Autor Share Napisano 31 Marzec 2009 Tak Wilniewiczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 taamowilem ze sie wszystko wyjasni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Tego to nie wiem. Nie wiem również, czy jeszcze Go trzyma, czy już Go znów trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 jade na MRU za pare dni - tez tak planuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Może Cię profilaktycznie zbanować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 sam sie wyresetuje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Tego to nie wiem. Nie wiem również, czy jeszcze Go trzyma, czy już Go znów trzyma.Yeti, bierz pod uwagę obie możliwości!!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Pięknie sobie posty nabijacie... Pięknie... A wracając do tematu wątku, to sądzę, że co by nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Hitboy64 Ja bym cały temat skreślił" , z kasowaniem licznika użytkowników, włącznie!! Ale to Ty jesteś władny!!! Ale to jak zwykle tylko moje prywatne zdanie.GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Jestem za, chociaż z drugiej strony to HP więc można troche poszaleć oczywiście tylko do czasu jak się nie przekroczy regulaminu PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Tia. A Woytas nie nadąży z odbieraniem @ z zarzutami o cenzurę i ograniczanie wolności wypowiedzi. Mihura ( mam nadzieję ) myśli, jak w sposób nam szaraczkom możliwie łatwy wytłumaczyć swój problem. Bo chyba nie ulega wątpliwości, że problem istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Myśle że Mihura sam nie wie co to za problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 to ma problem, ze niewie co to za problem...Ja podejrzewam co mu dolega... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Panowie, spokojnie , woytas zamyka " pocztę, Yeti zachowuje absolutny" spokój, a ja z Tradytorem idziemy oglądać telewizję, i dobrze będzie, jakoś się ułoży!!!PS Za taki /podobny/ wist dostałem 20-dni ZOK w tw. Dęblin.GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 e ja to ciagle dostaje maile w stylu - co mi zrobia jak mnie zlapia :)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Ale tamte @ dotyczą tego, co masz w doniczce z pelargoniami zadekowane. A my o poważnych problemach piszemy.PS 41pp- toż ja jestem uosobieniem anielskiej cierpliwości i świętego spokoju. Takich dwóch, co mnie osobiście zna może potwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Jesli Hyde Park" to mówimy co nam sie podoba.No chyba,że mówimy jak za Stalina co się musi podobać?A co do reg.forum nie widzę żadnego problemu.A co do banowania to mam to duszy"pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Żyw!!! Żyw!!! Choć śpiący jeszcze, bo i czytać ze zrozumieniem nie może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Oj przecież to HP piszę i nikogo nie obrażam. a co do zrozumienia tekstu-być może.Nosze 5 dioptrii.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 woytas, YetiDla złagodzenia obyczajów!!!http://www.youtube.com/watch?v=SdzJ4hyZRicGW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2009 http://www.youtube.com/watch?v=fy0JVXEQ1koTo bedzie lepsze.A co do Obławy -to jakaś sugestia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Nie, żadnejGW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2009 No to pozdrawljaju diewiatu Rotu.Myslisz,że Angole dowalą Chmielnickiemu? Zostało tylko 16 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.