huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 zapomniałem -pogratulować. Oj 8total4 ty to jesteś :):) a rzuć pierwszy kamieniem ...:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 huku, nie wiedziałem że emalia patynuje ]:->pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 emalia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 A to dziś , wykopałem gdzieś koło 12 godziny :) Posrebrzany cynk. bez szpilki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 wszędzie te szkopy wysyłały rannych ?? :):) gratuluje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 dzięki:) zobaczymy co jutro będzie, dziś krótko byłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 niedosc ze wszedzie, to jeszcze gubili seriami te odznaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 To dlaczego ja jeszcze nie znalazlem ani jednej :O ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Człowiek chodzi już pare lat a odznaczenia jeszcze żadnego nie znalazłem:/ Ale innym za to sie powodzi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Za rany ładne - gratuluję, choć patyna/nalot zastanawiające... Czyżby kolega Vojtaz trafił komplecik?Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Vojtaz to ty?http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080531/POWIAT11/985673084 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Dzentelmenowie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 co sie tyczy dziwnej patyny w takiej patynie wychodzą fanty w lesie świerkowym kto chodzi to powinien to wiedzieć - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 17 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2009 Witajcie. A więc tą za rany z dziwną patyną ,leżała na łące dosłownie raz machnąłem szpadlem żeby zedrzeć trawę ,nie musiałem kopać wyskoczyła sama.zgnieciona prawdopodobnie przez ciągnik, nie wiem dlaczego tak zaszła patyną. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 17 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2009 PG to ja. znalazłem je już wykopane i dostałem 280 zł grzywny za to że je zabrałem i 120zł koszty sądowe, durnota do której się przyznaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 17 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2009 Tu fajniejszy art:) zdradzający tereny w których ja buszuję : http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080612/POWIAT11/982718665 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Wrzesień 2009 Share Napisano 17 Wrzesień 2009 vojtaz2 - przyhamuj trochę wracając do tematu rozbawił mnie ten wpis To jedno z ważniejszych znalezisk poszukiwaczy z Prudnika " myślałem że będzie coś więcej niż parę ogniw :):) i jeszcze jedno ----W Czechach można szukać resztek militariów legalnie, nawet używając do tego elektronicznych wykrywaczy metalu - przyznaje czeski dziennikarz i redaktor MF Dnes David Stverka. Na terenie Polski takie poszukiwania wymagają zgody konserwatora zabytków. Można się jednak spodziewać, że polska policja zapyta kolekcjonera o pochodzenie przedmiotów, zwłaszcza oferowanych do sprzedaży. Militaria mogą być także uznane przez konserwatora za dobro kultury. " co ma polski konserwator do tego ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 17 Wrzesień 2009 Share Napisano 17 Wrzesień 2009 a mają do tego ze musisz im udowodnić ze masz to z Czech albo inaczej oni muszą udowodnić ze ty zebrałeś to z Czech. Tak czy inaczej długie procedury na komendzie i w sondzie hmmmVojtaz czaszki zbierasz ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 17 Wrzesień 2009 Share Napisano 17 Wrzesień 2009 Witam! Skoro przypuszczalnie komplet był to gdzie kolego vojtaz2 blaszki się podziały? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Wrzesień 2009 Share Napisano 17 Wrzesień 2009 Ciekawostka, nie wiedziałem że emalia patynuje..Trzeba było uważać na lekcjach chemii w ogólniaku :(Zawsze myślałem że w darni fanty robią się gładsze lub czerwienieją, ale jak widać człowiek uczy się całe życie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 18 Wrzesień 2009 Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Dajcie już Wojtkowi spokój, odpokutował już za swoje.Wracam do tematu wątku - ta wrona też spod Prudnika --> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 18 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Jeszcze takiej nie trafiłem, gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2009 Wczorajszy wypad w Czechy, wykopałem konia i siodło , fajnie bo bagna wyschły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2009 wyschło bagno i ujawniło całego pancerfausta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2009 a to na polu, rozszarpane przez pług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.