vojtaz2 Napisano 30 Marzec 2009 Autor Share Napisano 30 Marzec 2009 Nie tylko w ziemi można trafić na fajną puszkę po masce niemieckiej, oprócz tego kolega trafił klamrę ss ale stalową i w kiepskim stanie, ja trafiłem mausera wbitego pionowo z resztkami kolby i skórzanego paska(jutro dam foto) oraz medal trafiony i zatopiony:D i broszka pozłacana, he he śmieszne bo obok mausera(10-30 cm) takie dwa fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Marzec 2009 Autor Share Napisano 30 Marzec 2009 broszka :) ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Marzec 2009 Autor Share Napisano 30 Marzec 2009 Medal bez środka. zawsze coś :) trochę trafiony saperką. ale dało się wyprostować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Marzec 2009 Autor Share Napisano 30 Marzec 2009 A to coś nęka nasze okolice i straszy ludzi, opolskie województwo drży, w sobotę ledwo co namówiłem kolegę na poszukiwania, udało się i fanty wpadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatrX30 Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 No to ładnie na rozpoczęcie sezonu...Ja na twoim miejscu siedziałbym w domu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2009 Autor Share Napisano 31 Marzec 2009 dziś, jakieś koło .dziwne bo w takim miejscu jak dzicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2009 Autor Share Napisano 31 Marzec 2009 Chochelka sobie wisiała, a kolega w sobotę nie daleko chochelki znalazł puszkę na maskę gazową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 31 Marzec 2009 Autor Share Napisano 31 Marzec 2009 sapereczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 31 Marzec 2009 Share Napisano 31 Marzec 2009 czekamy na resztę fotek:)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Ta opona nie jest czasem od jakiegoś pojazdu z okresu wojny?Widać,że długo już tam leżakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 1 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Raczej nie będzie to wojskowe, w dziale identyfikacja rozszyfrowali że te opony są czeskie ,a firma powstała po wojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2009 wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2009 parę dni wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 6 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2009 tydzień temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Wczorajszy dzień przynosi mi 5 odznaczeń, a koledze aż 11, tak to się trafia miejsce po sztabie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2009 A i ze szpilkami są, oprócz: za rany i kawałka szpangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 15 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2009 3 tygodnie temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 15 Wrzesień 2009 Share Napisano 15 Wrzesień 2009 Ładna pancerna szkoda że taki stan ... proszę o zdjęcie rewersu po oczyszczeniu.Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 wykopałem miesiąc temu, dodaje teraz bo czasu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 około miesiąca temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 a to jakieś 2 tygodnie temu się trafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 16 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2009 a to wczoraj ,dla mnie dwa ostatnie dni w jednym dole, bardzo się opłacało. Nieśmiertelniki nie wybite, ponieważ tak jak uważam trafiłem na miejsce po sztabie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Piękne fanty.Gratuluje. Pozdrowienia dla ekipy z PrudnikaBodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 hmm.. nie wiedziałem że czarne za rany patynują w taki sposób..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 ano w pewnych okolicznościach patynują ,chyba że była mosiężna :):): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.