8total4 Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 tylko na Śląsku powstała by znacznie większa dziura gdyby się zapadło ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Zbyniu- to nie było szambo. Toż wszyscy wiedzą, że perfumeria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Odwiedziłem moją dziurę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 po skoszeniu nadal jest... już nie taka głęboka ale jednak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 ...miałem nadzieję, że znajdę dziecko kosmitów^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Sterta lemieszy, sprężyn i talerzy z połamanych maszyn rolniczych a wśród nich tajemniczy przedmiot... Medalik? Jest w formie spinki, zaczepiony na kawałku skóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 wykonany dość prymitywnie z kolorowego tworzywa. Proszę o identyfikację :) i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztal Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Hmm... na środku chyba postać Chrystusa ale który rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 21 Wrzesień 2009 Share Napisano 21 Wrzesień 2009 to jednak był Tytus :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2009 http://poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=68478Pewnie tak... zgubił też zapięcie do księgi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamato Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 Jeśli dokonałeś penetracji i wydobyłeś zawartość, to dokonaj wysiłku i zabezpiecz to. Strach pomyśleć, co by było, gdyby w pobliżu znalazły się dzieci? Sam coś podobnego znalazłem. Była to studnia do wody na łące. O mało nie wpadłem do środka. Źle przykryta stanowiła pułapkę!Została ponownie zabezpieczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.