8total4 Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 tylko na Śląsku powstała by znacznie większa dziura gdyby się zapadło ;)pozdro!
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2009 Napisano 1 Kwiecień 2009 Zbyniu- to nie było szambo. Toż wszyscy wiedzą, że perfumeria.
czarnykot Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Napisano 7 Wrzesień 2009 po skoszeniu nadal jest... już nie taka głęboka ale jednak :)
czarnykot Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Napisano 7 Wrzesień 2009 ...miałem nadzieję, że znajdę dziecko kosmitów^^
czarnykot Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Napisano 7 Wrzesień 2009 Sterta lemieszy, sprężyn i talerzy z połamanych maszyn rolniczych a wśród nich tajemniczy przedmiot... Medalik? Jest w formie spinki, zaczepiony na kawałku skóry
czarnykot Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Napisano 7 Wrzesień 2009 wykonany dość prymitywnie z kolorowego tworzywa. Proszę o identyfikację :) i pozdrawiam
Krzysztal Napisano 7 Wrzesień 2009 Napisano 7 Wrzesień 2009 Hmm... na środku chyba postać Chrystusa ale który rok...
czarnykot Napisano 22 Wrzesień 2009 Autor Napisano 22 Wrzesień 2009 http://poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=68478Pewnie tak... zgubił też zapięcie do księgi :)
jamato Napisano 12 Październik 2009 Napisano 12 Październik 2009 Jeśli dokonałeś penetracji i wydobyłeś zawartość, to dokonaj wysiłku i zabezpiecz to. Strach pomyśleć, co by było, gdyby w pobliżu znalazły się dzieci? Sam coś podobnego znalazłem. Była to studnia do wody na łące. O mało nie wpadłem do środka. Źle przykryta stanowiła pułapkę!Została ponownie zabezpieczona.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.