jeremiahjohnson Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 A tego gryzonia co te patyki poukładał na wodzie, miałem już na celowniku aparatu, ale mi dał nura pod wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 Miało być pokażę, a nie pokarzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 25 Styczeń 2010 Share Napisano 25 Styczeń 2010 Hmmm? Coś ostatnie zdjęcia wychodzą mi dziwnie nie kolorowo. Może następnym razem lepiej mi to wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 26 Styczeń 2010 Share Napisano 26 Styczeń 2010 Padalec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 jeremiahjohnson mi te rogi w wiekszości wyglądają na zrzuty.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Masz rację, dlatego właśnie napisałem, że to są pamiątki po> żywych< zwierzętach. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 Wspomnienie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 2 Luty 2010 Share Napisano 2 Luty 2010 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sherkan Napisano 4 Luty 2010 Share Napisano 4 Luty 2010 Dzisiejszy rudy z okolic Jeleniej Góry.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Ostatnio poszedłem na polowanie z moim nowym sprzętem foto trafił się taki ptaszek, fotka niestety słaba bo musiałem ostro zmniejszyć plik.wie ktoś może co to? bo szukałem ale coś nie mogę tego ptaszka poszukać nigdziepozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Sztynort, 10 minut temu: najpierw łoś - klempa chyba bo rogów nie miał - a moment później borsuk (łosie to mnie chyba lubią, ale borsuka zobaczyłem pierwszy raz w życiu).Szkoda, że nie miałem aparatu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusmanek Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Gniewkos, to chyba kwiczoł. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Słaba jakoś ale łeb widać.Ostatni wypad do lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 I poszedł w pierot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 24 Kwiecień 2010 Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Na masce mojego terenowego jeepa marki maluch" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Maluch się zgubił i nie uciekał.Nie był ranny ani chory, ale dał się podejść na kilkadziesiąt centymetrów.Kilka pamiątkowych fotek i odbiegł w swoim kierunku, cały i zdrów.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.