tyfus Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 tak jak dziki i ten lis były przyzwyczajone do obecności ludzi - przychodziły trochę pożebrać jedzenie - nie było mowy o głaskaniu i takie tam bzdety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 8 Maj 2011 Share Napisano 8 Maj 2011 Mam nadzieje ze będzie widać.Wczoraj spotkałem wilka:)Miał obroże.Kręcili się też przyrodnicy terenówką.Wszystko to działo się 40 km. od stolycy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 8 Maj 2011 Share Napisano 8 Maj 2011 Teraz będzie lepiej.[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f67b0ad5d69a2974][IMG]http://images49.fotosik.pl/851/f67b0ad5d69a2974m.jpg[/IMG][/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 8 Maj 2011 Share Napisano 8 Maj 2011 Ten działa wystarczy wkleić w pasek adresów.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f67b0ad5d69a2974.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Maj 2011 Share Napisano 8 Maj 2011 Ptasior,jaki wzór to nie wiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 Wątek Szpadla został mocno przybrudzony " mimo, że na to nie zasługiwał, no ale czasem tak bywa, że ktoś niepotrzebnie- delikatnie mówiąc namiesza. No, ale wracając do dzikich zwierząt: czy widział ktoś takiego dziwoląga? Słyszałem, że czasem jaszczurki gubią ogon, ale żeby coś takiego im wyrastało. No, chyba, że to jest jakiś mutant np. po Fukushimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 widocznie jaszczurka próbowała odrzucić ogon, co nie do końca się jej to udało.Organizm jednak odebrał brak takowego i przystąpił do produkcji" nowego. Nie często się to zdarza, tym bardziej przyjemnie utrwalić takie cudo na zdjęciu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 a wczoraj spotkalem takiego chrabąszcza chyba . nie mam pojecia co to ale smieszny taki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 Turkuć podjadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 i kolejna lekcja wiecej:) dzieki pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 tak właśnie jest to Gryllotalpa gryllotalpa czyli na język polski turkuć podjadek bądź turkuć pospolity oby dwie nazwy sąprawidłowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 wczorajszy dzionek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 prawie jak antylopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 i taki pan/pani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 a ja ostatni spotkałem takiego jegomościa, był nieco mało rozmowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 wygrzewał się na słonku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 w całej okazałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 i taki jegomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 mały smok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 W zeszłym roku klapnąłem sobie na chwilkę, żeby pozbierać jagody i w pewnej chwili locha z warchlakami prawie przebiegła mi się po plecach. Aparat miałem pod ręką, ale wcale nie myślałem o zrobieniu fotki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 zoom już nie wyrabiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Taki potwór mnie zaskoczył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Pisklę rudzika - wróciło do gniazdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 3 Czerwiec 2011 Share Napisano 3 Czerwiec 2011 Uwaga na nogi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.