zebu74 Napisano 25 Marzec 2009 Autor Share Napisano 25 Marzec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=YDt1W6ORHZA&NR=1 ostatni raz oglądałe go Telewizji Polskiej w 80latach...Pamiętacie ? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Pamiętam fakt słabo ale pamiętam potem chyba simplus go wykorzystał w swoich reklamach jeśli dobrze kojarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 0:15 Pffrrrrr hahahaha", to mnie zawsze rozbawiało do łez :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k0k0 Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Leciało chyba jakoś tak przed lub po teleranku. Ale w oryginale było czarno-białe. ALbo ja miałem czarno-biały telewizor:) Tu jest w wersji interaktywnej:http://www.youtube.com/watch?v=iOjdiVFV18s&annotation_id=annotation_359768&feature=iv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Marzec 2009 Autor Share Napisano 25 Marzec 2009 Za za cholerę nie mogłem sobie przypomnieć jak on się nazywał i właśnie komentarze do reklamy simplusa mnie naprowadziły na własciwy trop.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 koleś dawał radę ;)pamiętam to jego śpiewanie alumbalum...!"dziw, że jeszcze żyje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Uwielbiałem tą kreskówkę na równi z Zulu Gulą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Kreskówka przednia ! Przypomniały mi sie smarkate lata:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 Ooo!Extra :-) Tą kreskówkę dało się zobaczyć w TV jeszcze w latach 90. Zulu Guli całe wieki nie widziałem :-)Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 świetne było to fakt, ja to nazywałem balu balum hehe jakieś takie dźwięki wydawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 La linea",to bylo na początku anteny" po eleranku".ale tutaj popatrzcie co się dzieje z dzeciństwem naszym dorosym:http://www.nostalgia.pl/ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 nie można edytować, powinno być DOROSŁYM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.