vis1939 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Kolego mihura twój post zmienił oblicze forum:http://www.odkrywca.pl/karabinek,649939.html#649939Tylko jednadobra rada",patrze i nie wierze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 24 Marzec 2009 Autor Share Napisano 24 Marzec 2009 Przepraszam za zamieszanie. Nie chodziło mi o rozpętanie ognia w szklance z której i tak każdy pije.Chciałem tylko zwrócić uwage na powtarzające się postotreści" będą o tej i o tamtej. Czy ludzie na tym Forum mągą się powstrzymać od tego typu komentarzy.A tak na marginesie to dla czego o szóstej?a nie jak G...... o 4:00?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 mihura masz jakiś plan względem Warszawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Każdy odpowiada za siebie! Popieram kolegę Mihura. Starczy tych SMUTNY PAN" - bo to ani śmieszne ani ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 czyzby kolega Mihura" chcialby na sobie sprawdzic czy legendy na temat smutnych panow odwiedzajacych forumowiczow Odkrywcy" w nastepny poranek po okazaniu fantow na forum sa prawdziwe?sam jestem ciekaw,pozdrawiam wszystkich zachukanych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 24 Marzec 2009 Autor Share Napisano 24 Marzec 2009 Względem Warszawki?Tak.Zliberalizować prawoWyjść z ciemnych prawnych wieków średniowieczaWiększość Decydentów powyżej piędziesiątki na Agro-Wczasy.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 24 Marzec 2009 Autor Share Napisano 24 Marzec 2009 Dlaczego nie może byc tak?http://www.thegunzone.com/people/lahti.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Może od razu tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 I tak:)http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum23/mocher_1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 25 Marzec 2009 Autor Share Napisano 25 Marzec 2009 Ten chłopczyk to pozowane zdięcie.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 25 Marzec 2009 Autor Share Napisano 25 Marzec 2009 A babcia jak to babcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 25 Marzec 2009 Autor Share Napisano 25 Marzec 2009 I prawdopodobnie tylko dwa magazynki mają widoczną amunicje,ale to nie oznacza ,że są pełne.Gdyby ten AK był na Maxa zmieniłby grymas tego przedszkolaka.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 25 Marzec 2009 Autor Share Napisano 25 Marzec 2009 Ten AK z czterema pelnymi magazynkami wazylby ok. 6,55kg.Do wagi tego chlopaka, noszenie go byloby bardzo klopotliwe.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 25 Marzec 2009 Share Napisano 25 Marzec 2009 mihura chciałbyś aby w naszym kraju każdy miał taką pukawke w domu jak z Twojego linku bo ja znając swojego sąsiada to nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 25 Marzec 2009 Autor Share Napisano 25 Marzec 2009 Oczywiscie,ze nie jestem za upowszechnianiem"18 lat i mogę co mi się podoba.Na Forum jest okolo 85% odpowiedzialnych.Reszta niech zdaje egzaminy przed smutnymi panami.A prawo prędzej czy później i tak wyciągnie do ludzi z pieniędzmi.Sytuacja z bronią czarnoprochową.Kiedyś nie do pomyślenia.Teraz?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.