Arseon Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 też takie srebrne wieczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 dzięki Arseon za sugestie fajne fanty pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 dzięki piotr chyba nie będziesz żałował zakupupozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 czyli zagadka rozwiązana to wieczko to podstawka od kieliszka a adek znalazł kieliszek prawdopodobnie od parypozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 No ten zakrwawiony kawałek bandażu mnie zaskoczył, mimowolnie zastanawiam się czy czasem 'właściciel' nie spoczywa gdzieś obok i jak wyglądały jego ostatnie chwile... kawałek historii panowie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 Może tylko zaciął się przy goleniu .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 Guzik ze szkoly jest piekny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 27 Marzec 2009 Autor Share Napisano 27 Marzec 2009 jeszcze ciepłe ;) troche guzików, nieśmiertelnik, bączek, jakas broszka (wrzuciłem na ID),moniaki i jakies śmietki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 27 Marzec 2009 Autor Share Napisano 27 Marzec 2009 wreszcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 Swięty właściciela przy tym nie było a hipoteza o zacięciu przy goleniu jest także według nas najbardziej prawdopodobna, na 95 % to fanty rosjanina obsługującego rusznicę przeciwpancerną PTRD świadczą o tym nie tylko fanty każdy z inej parafi : ruska manierka ,niemiecka menaszka i kubek ,cywilna łyżka(rosjanie tak lubili kolekcjonować) a także fura łusek od PTRD którą to wszystko było przysypanepozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 to z niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 z ciekawszych ,1 zł bo jeszcze wcześniej nie wyszłapozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 30 Marzec 2009 Share Napisano 30 Marzec 2009 adek_wawa napisał:dzięki, ehh a ja oddałbym połowe tych carskich za jakies fajnie niemieckie odznaczenie ;]"jeżeli to stwierdzenie jest aktualne - to pisz do mnie na maila ekwipunekniemiecki(malpa)gmail.comchetnie sie wymienie - za carskie dam niemieckie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 30 Marzec 2009 Autor Share Napisano 30 Marzec 2009 frozzer tak, ale wykopane przez siebie. Wiem ze masz duzo fajnych rzeczy, czytam w koncu to forum;) ale fanty z wymian, kupione nic dla mnie nie znaczą :) Sory za podejście ale ten typ tak ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 31 Marzec 2009 Share Napisano 31 Marzec 2009 rudy992 na id napisano że przed i po I wojnie tak pewnie kniec XIX i pocz. XX ale nic więcej jak były noszone czy na pasie czy na szarfie chyba się nie dowiem ,z cywilnymi fantami jest o wiele trudniej na id , ale i tak cieszą oczy pozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy992 Napisano 31 Marzec 2009 Share Napisano 31 Marzec 2009 Jak ja wystawiłem swoją na ID to nic nie napisali :D. Dzięki za informacje Arseon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 gubernia Petersburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 carskie koszary ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 dzisiejszy urobeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 ciekawsze dużaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 pozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 troche moniaków tych fajniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2009 pierdółki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.