Skocz do zawartości

Adek& Arseon sezon 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 268
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Swięty właściciela przy tym nie było a hipoteza o zacięciu przy goleniu jest także według nas najbardziej prawdopodobna, na 95 % to fanty rosjanina obsługującego rusznicę przeciwpancerną PTRD świadczą o tym nie tylko fanty każdy z inej parafi : ruska manierka ,niemiecka menaszka i kubek ,cywilna łyżka(rosjanie tak lubili kolekcjonować) a także fura łusek od PTRD którą to wszystko było przysypane
pozdro>

adek_wawa napisał:
dzięki, ehh a ja oddałbym połowe tych carskich za jakies fajnie niemieckie odznaczenie ;]"

jeżeli to stwierdzenie jest aktualne - to pisz do mnie na maila ekwipunekniemiecki(malpa)gmail.com

chetnie sie wymienie - za carskie dam niemieckie
:)

frozzer tak, ale wykopane przez siebie. Wiem ze masz duzo fajnych rzeczy, czytam w koncu to forum;) ale fanty z wymian, kupione nic dla mnie nie znaczą :) Sory za podejście ale ten typ tak ma ;)

rudy992 na id napisano że przed i po I wojnie tak pewnie kniec XIX i pocz. XX ale nic więcej jak były noszone czy na pasie czy na szarfie chyba się nie dowiem ,z cywilnymi fantami jest o wiele trudniej na id , ale i tak cieszą oczy
pozdro>

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie