ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 Witam, jak w temacie... pokaże fotki wszystkich moich trafień jabelkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 no początku fotka sprzętu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 Skrzyneczka od MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 Takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 zapomniałem fotkę załadować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 łuseczki od mośka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 dużo łuseczek od mośka xD niestety stalowe ;/ ale na złom się nadawały w połowie wypełnione piaskiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 takie coś ( nie wiem co to) jak by ktoś wiedział to prosił bym żeby napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 jakaś pokrywa od skrzynki dokładnie to nie wiem od czego (chyba polska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 na szczęście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 robi wrażenie :D niestety to jest zabawka z Pomocy Zimowej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 i oczywiście rozrywka :( (zaraz pod liśćmi i mchem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 i czasami łażąc po lesie można natknąć się na taki śmietniczek(ja wiedziałem gdzie on dokładnie jest) ;p to chyba na tyle... pod koniec lata dorzucę fotki owego" jabelka tzn po regeneracji ;pPozdrawiam Ejni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Sorkli za off topa ale przy EK nie kumam komantarza ze jest to zabawka z pomocy zimowej. O co chodzi bo moze zle rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 Pomoc Zimowa to była taka akcja wspomagająca żołnierzy niemieckich na froncie i o ile się nie mylę to jak coś kupowałeś czy dawałeś dla żołnierzy na froncie to dostawałeś różne zabawki np. replika żelaznego krzyża, figurki żołnierzy itp... jak źle napisałem to proszę o poprawienie mnie...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 http://www.allegro.pl/item532846596_pomoc_zimowa.htmltu masz przykład innej zabawki z pomocy zimowej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Ejni słucha dicopolo:)Krzyż wygląda ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 nomm mogłem nie pisać ze to pomoc zimowa xD ale nie będę kłamał xD ale powiem szczerze ze jak znalazłem tzn jak się ujawnił kawałeczek to od razu zaczaiłem o co chodzi i się zbyt pod jarałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Fanty ładne i biurko też.Co tam napisano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 a to są chyba tytuły jakiś piosenek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Jak na jabelka to całkiem niezłe fanty :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 15 Marzec 2009 Autor Share Napisano 15 Marzec 2009 a co xD hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.