stock84 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 Dlaczego usunięto mój wątek? Przecież nikogo w nim nie obraziłem nie użyłem wulgaryzmów a temat pasuje do działu.Pisząc że daje wolną rękę na zablokowanie - Nie chciałem aby go usunięto lecz w razie obawy przed wybuchem kłótni aby zablokowano możliwość dopisywania postów...A gdzie respektacja wolności słowa"?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Musisz się zdecydować:Jeżeli chodzi o zablokowanie wątku to zostawiam wolną ręke moderatorom..."Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 Chodziło mi o zablokowanie(zamknięcie kłódką tak jak wcześniejszy wątek:fanty, które....") a nie usunięcie.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 Chciałbym aby wątek powrócił do działu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Normalnie koncert życzeń- a 8 Marca dopiero w niedzielę :-)A serio- sam powątpiewałeś, czy nowy wątek nie zmieni się w kolejną aferę. A Gromowładny, widocznie, nauczony doświadczeniem uciął" dyskusję na początku, nim się znów pojawi różnica zdań ( eufemizm ).Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 Chyba krótka solówka a nie od razu koncert:)Zgadza się, obawiałem się, że może się zamienić w ostrą wymianę zdań dlatego ocene sytuacji i wynikające z niej działania pozostawiłem organom porządkowym" forum.Według mnie usunięcie nie było konieczne, wystarczyło założyć kłódke...To jak?Powróci?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 a na jaki temat byl usuniety watek ? Moze (zgaduje) nt tzw aszych starszych braci w wierze"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Piku- okrutnie zła kobieta z Ciebie. Muszę Cię rozczarować- nie x 2 ( domyśl się o czym piszę ).I prośba serio- myśl, myślenie ma kolosalną przyszłość.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Forum jak sama nazwa wskazuje sluzy do wymianie informacji i opinii nie zas wstawianiu swych glebokich" przemyslen i pisaniu o zgodzie na zamkniecie watku przez moderatora:Chodziło mi o zablokowanie(zamknięcie kłódką tak jak wcześniejszy wątek:"fanty, które....) a nie usunięcie." Watek pierwotny istnieje: http://www.odkrywca-online.com/fanty-ktore-po-id-na-forum-i-tez-dzieki-niej-trafily-na-allegro-,648729.html#648729tak wiec mozna sobie tam poczytac coz zostalo napisane. Jest to forum, a nie strona pt, moje jedynie sluszne zlote mysli i opinie o swiecie".Co do wolnosci slowa, kazdy moze zalozyc forum.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 09:43 04-03-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 Zastanawia mnie Panie Mietek czy Ty czytałeś w ogóle wątek o którym mowa?To co było tam napisane to moja odpowiedź i opinia odnosząca się do wątku pierwotnego" a nie, jak napisałeś moje jedynie sluszne zlote mysli i opinie o swiecie"...Forum przecież temu służy nie? Wyrażaniu opinii, więc skoro 50 osób wyraziło swoją opinie w wątku założonym przeze mnie to czułem, się zobowiązany do udzielenia im odpowiedzi...Poza tym na końcu wątku usuniętego zaprosiłem do wyrażania swoich opinii na temat komercjalizacji poszukiwań czym chyba też trafiłem w twoją prostą definicje forum"...A pisanie o zgodzie na zamknięcie wątku przez moderatora" zostało wyraźnie wyjaśnione 4-5 postów wyżej.Czytałeś?Nie rozumiem twojej lekceważącej postawy...niemniej pozdrawiam.Koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Stock84,daj spokój , nie warto się szarpać .Posiedzisz tu dłużej to lepiej poznasz mentalność tego forum .Przysłowie o wronach pamiętasz ? ,,Jeśli wejdziesz między wrony ... ''.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 Wiem...napisałem już: Koniec...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 To już jest koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni, możemy iść..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Korzystając z okazji to ja desz zadam pytanie do moda wstawiłem przedmiot do ID zzwykły przedmiot nic niebezpiecznego a wątek zginął może mi to ktoś wytłumaczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Czy mi się zdaje, czy pytania do moderatorów miały być kierowana na maila? Ostatnio byłem 3-4 razy oskarżony o coś czego nie zrobiłem... A wystarczyło wklepać w wyszukiwarkę nazwę wątku...Zamykam a jeśli skrzywdzę kogoś tym zamknięciem to proszę pisać zażalenia do mnie na maila, no chyba, że chcecie złożyć skargę to do Bociana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.