Skocz do zawartości

do Moderatora

stock84

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego usunięto mój wątek? Przecież nikogo w nim nie obraziłem nie użyłem wulgaryzmów a temat pasuje do działu.Pisząc że daje wolną rękę na zablokowanie - Nie chciałem aby go usunięto lecz w razie obawy przed wybuchem kłótni aby zablokowano możliwość dopisywania postów...A gdzie respektacja wolności słowa"?...

Normalnie koncert życzeń- a 8 Marca dopiero w niedzielę :-)

A serio- sam powątpiewałeś, czy nowy wątek nie zmieni się w kolejną aferę. A Gromowładny, widocznie, nauczony doświadczeniem uciął" dyskusję na początku, nim się znów pojawi różnica zdań ( eufemizm ).

Pozdrawiam.

Chyba krótka solówka a nie od razu koncert:)

Zgadza się, obawiałem się, że może się zamienić w ostrą wymianę zdań dlatego ocene sytuacji i wynikające z niej działania pozostawiłem organom porządkowym" forum.Według mnie usunięcie nie było konieczne, wystarczyło założyć kłódke...To jak?Powróci?pzdr

Forum jak sama nazwa wskazuje sluzy do wymianie informacji i opinii nie zas wstawianiu swych glebokich" przemyslen i pisaniu o zgodzie na zamkniecie watku przez moderatora:

Chodziło mi o zablokowanie(zamknięcie kłódką tak jak wcześniejszy wątek:"fanty, które....) a nie usunięcie."

Watek pierwotny istnieje: http://www.odkrywca-online.com/fanty-ktore-po-id-na-forum-i-tez-dzieki-niej-trafily-na-allegro-,648729.html#648729

tak wiec mozna sobie tam poczytac coz zostalo napisane. Jest to forum, a nie strona pt, moje jedynie sluszne zlote mysli i opinie o swiecie".

Co do wolnosci slowa, kazdy moze zalozyc forum.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 09:43 04-03-2009

Zastanawia mnie Panie Mietek czy Ty czytałeś w ogóle wątek o którym mowa?To co było tam napisane to moja odpowiedź i opinia odnosząca się do wątku pierwotnego" a nie, jak napisałeś moje jedynie sluszne zlote mysli i opinie o swiecie"...Forum przecież temu służy nie? Wyrażaniu opinii, więc skoro 50 osób wyraziło swoją opinie w wątku założonym przeze mnie to czułem, się zobowiązany do udzielenia im odpowiedzi...Poza tym na końcu wątku usuniętego zaprosiłem do wyrażania swoich opinii na temat komercjalizacji poszukiwań czym chyba też trafiłem w twoją prostą definicje forum"...A pisanie o zgodzie na zamknięcie wątku przez moderatora" zostało wyraźnie wyjaśnione 4-5 postów wyżej.Czytałeś?Nie rozumiem twojej lekceważącej postawy...niemniej pozdrawiam.Koniec

Czy mi się zdaje, czy pytania do moderatorów miały być kierowana na maila? Ostatnio byłem 3-4 razy oskarżony o coś czego nie zrobiłem... A wystarczyło wklepać w wyszukiwarkę nazwę wątku...

Zamykam a jeśli skrzywdzę kogoś tym zamknięciem to proszę pisać zażalenia do mnie na maila, no chyba, że chcecie złożyć skargę to do Bociana :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie