DamianLca Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 I co się chwalisz!?;d Gdyby mi baterie w wykrywce nie padły ja bym ten medal wykopał!:D Pamiętaj, że następny jest mój!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 na początek może byś instrukcje przeczytał:)a nie bez baterii i bez instrukcji kopać idziesz. to za tydzień z powrotem kopiemy TAM?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichociemny Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 rabat ty chyba z DamianLca chodzisz po lesie.Mam takiego kolege z ktorym chodze po lesie.jak cos znajde konkretnego(on malo fantow znajduje)to sie obraza.Lub kupuje fanty i potem pokazuje mi,ze znalazl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek.s Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 Tez znalem takiego.Kupowal fanty z Allegro,a potem pokazywal w lesie,ze znalazl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 pierwsze wyjście z nową proximą. trochę ciężka do opanowania. może są jakieś osoby które by mogły się podzielić swoimi ustawieniami bo nie wiem zupełnie jak ustawić częstotliwość. i mam z nią taki problem że co chwile mi popiskuje ale tak bardzo cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 5 Maj 2009 Autor Share Napisano 5 Maj 2009 od czego mogą być te spłoneczki. myśliwskie??stare?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 5 Maj 2009 Share Napisano 5 Maj 2009 Od naboi z jakiejś broni myśliwskiej.Góra była papierowa.Czy stare? Może, trzeba przeczytać co pisze na spłonce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 kolejny wypad z proximą.i takie maleństwo wyskoczyło obok okopu.straszny szrot ale przy okazji proszę o identyfikację . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 i jeszcze jedno w porównaniu z łuską mauzera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 16 Maj 2009 Autor Share Napisano 16 Maj 2009 jeszcze takie coś. z jakiej szabelki może być ta rękojeść??dodam że jest cała z mosiądzu i jest dziwnie mała.została wykopana przy wjeździe do stodoły na pewnym gospodarstwieprzepraszam że proszę o id. ale nie widziałem sensu dodawać dwa razy tych samych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 w kwestii malutkiego pistoletu - flobert.http://www.thefirearmsforum.com/attachment.php?attachmentid=17891&stc=1&d=1214069848zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 17 Maj 2009 Autor Share Napisano 17 Maj 2009 takie oto goglenie wiem jakie są na id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 17 Maj 2009 Share Napisano 17 Maj 2009 mam takiego samego pistolca i też nie wiem co to jest. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 tak wyszedł po elektrolizie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 26 Maj 2009 Autor Share Napisano 26 Maj 2009 podłączać go jeszcze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 26 Maj 2009 Share Napisano 26 Maj 2009 Pewnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2009 takie łuseczki mi ostatnio wpadły podczas krótkiego wypadu z proximą.każda z orzełkiem ( w końcu) razem 11 . stan ładny ale aparat lipny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2009 fant ładny ale nie z okolic legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 Legnicki sezon roku 2010 uważam za otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 skromnie ale przyjemnieod lewej.-prawdopodobnie krajcaj Wrocławski-destrukt jakiegoś pf-guzik pruski ( niestety nie wiem jakich jednostek)-ostatnie trzy guziki czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.