Skocz do zawartości

hangry?" blondyna :)

pik78

Rekomendowane odpowiedzi

Ta słodka idiotka to sława muzyki Country - Kelly Pickler, która ukazała się światu wyśpiewując w amerykańskim Idolu. Nic dziwnego, że się dziewczynie wszystko pomieszało, przed tem mieszkała w Palestynie (Palestine, NC), a swoja wiedzę o świecie uzyskała chodząc do szkoły w Nowym Londynie (New London, NC), tak, że się nie dziwię ze Europa to dla niej kraj w którym mówią po Francusku, a przedtem słyszała o kraju co się nazywa Turcja (ale po angielsku Turkey to także indyk, a Hungary wypowiedziane z akcentem Country to prawie hungry, czyli głodny:))) No ale uśmiech dziewcze ma piękny......

nie, no ta laska jest ewidentnie durnowata, to fakt.

Ale śmieszą mnie te ciągłe żale do Amerykańców że nie orientują się w subtelnych kwestiach geograficzno-historycznych drugiego krańca świata.

P.S. kwestia czy Europa to już jest państwo czy jeszcze zbiór państw też jest dyskusyjna...

Kiedyś mój nieżyjący już przyjaciel zadał mi taką oto zagadkę :czy wież czym różni się stosunek od onanizmu ? Jak nie wiem ,jak wiem (wtedy już wiedziałem ,tak przynajmniej sądziłem ).prawda odrzekł ,,stosunek od onanizmu różni się tym że po stosunku jest z kim pogadać ''.Dzisiaj patrząc na tą blond piękność przypomniałem sobie co miał na myśli .Pozdro...

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 08:41 27-02-2009

Na 100 procent jestem przekonany, że nic tu nie było werżyserowanego, szczególnie, że chodziło o pieniadze. Jest to typowa dziwiewczyna country, piękny uśmiech, słodki głos, a w głowie wielkie otwarte przestrzenie tak jak widać na niektórych amerykańskich westernach:)))
Co do prywatnych koncertów, to napewno za pare milionów można ja przekonać aby zaśpiewała coś dla obywatela mitycznej Europy:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie