pik78 Napisano 26 Luty 2009 Autor Share Napisano 26 Luty 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lB8HXgrMY0U&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Stary, mógłbym ją tygodniami uczyć geografii...u mnie w mieszkaniu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Inteligenta, bystra, piekna poprostu ideał :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamol4 Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Ale idiotka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Piękna i bystra jak woda w klozecie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Oto Ameryka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Myślałem że Europa to kraj."0.oPs.Lepiej niech nie myśli bo to nie jest jej najmocniejsza strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 był kiedyś taki kawał o sierotce Marysi i królewiczu, a morał był tak y nie jesteś od myślenia, tylko od l.s.i robienia":D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Ta słodka idiotka to sława muzyki Country - Kelly Pickler, która ukazała się światu wyśpiewując w amerykańskim Idolu. Nic dziwnego, że się dziewczynie wszystko pomieszało, przed tem mieszkała w Palestynie (Palestine, NC), a swoja wiedzę o świecie uzyskała chodząc do szkoły w Nowym Londynie (New London, NC), tak, że się nie dziwię ze Europa to dla niej kraj w którym mówią po Francusku, a przedtem słyszała o kraju co się nazywa Turcja (ale po angielsku Turkey to także indyk, a Hungary wypowiedziane z akcentem Country to prawie hungry, czyli głodny:))) No ale uśmiech dziewcze ma piękny...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Cudze chwalicie swego nie znacie :))http://www.youtube.com/watch?v=Qm27uaXpRxo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Panowie, co jest stolicą stanu Minessota?Szybciutko, bez zająknięcia?Analogiczna sytuacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Chyba nie analogiczna sytuacja ona myślała że Europa to kraj z nas chyba każdy wie że Ameryka to kontynent:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 nie, no ta laska jest ewidentnie durnowata, to fakt.Ale śmieszą mnie te ciągłe żale do Amerykańców że nie orientują się w subtelnych kwestiach geograficzno-historycznych drugiego krańca świata.P.S. kwestia czy Europa to już jest państwo czy jeszcze zbiór państw też jest dyskusyjna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Kiedyś mój nieżyjący już przyjaciel zadał mi taką oto zagadkę :czy wież czym różni się stosunek od onanizmu ? Jak nie wiem ,jak wiem (wtedy już wiedziałem ,tak przynajmniej sądziłem ).prawda odrzekł ,,stosunek od onanizmu różni się tym że po stosunku jest z kim pogadać ''.Dzisiaj patrząc na tą blond piękność przypomniałem sobie co miał na myśli .Pozdro...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 08:41 27-02-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 Jak dla mnie to reżyserowany spektakl. Szkoda nawet dalej komentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 26 Luty 2009 Share Napisano 26 Luty 2009 M164U, mógłbyś mi zrobić prezent na najbliższe święta i załatwić prywatny koncert tej gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 Na 100 procent jestem przekonany, że nic tu nie było werżyserowanego, szczególnie, że chodziło o pieniadze. Jest to typowa dziwiewczyna country, piękny uśmiech, słodki głos, a w głowie wielkie otwarte przestrzenie tak jak widać na niektórych amerykańskich westernach:)))Co do prywatnych koncertów, to napewno za pare milionów można ja przekonać aby zaśpiewała coś dla obywatela mitycznej Europy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 Typowa Amerykanka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 Mnie już po tym co widziałem na MTV nic amerykańskiego już nie zdziwi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.