topik_2006 Napisano 22 Luty 2009 Autor Napisano 22 Luty 2009 Witam mam pytanie orientuje się ktoś co to za puszka / do czego służyła \\??????????????????????????????????????????????????????????
Swiety82 Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Źle napisałem w powyższym poście, masz rację chodzi o jeden wyraz, moglibyśmy zatem powiedzieć Aparatura do odczynników(Aparatura do pracy z odczynnikami-dosłownie), lub Total specjalnie dla Ciebie Aparaturadoodczynników w jednym wyrazie :)I nie ma na pudełku słowa o chemii czy napisów ostrożnie/sterylne/etc, co sugeruje że mamy do czynienia z aparaturą i narzędziami w czystej postaci, a uzyskane produkty" z tego (czyt. próbki i odczynniki) pewnie wędrowały do zupełnie innego opakowania. Czyli jestem skłonny powiedzieć, że mamy do czynienia ze sprzętem iście laboratoryjnym... ?
topik_2006 Napisano 22 Luty 2009 Autor Napisano 22 Luty 2009 Witam mam pytanie orientuje się ktoś co to za puszka / do czego służyła \\??????????????????????????????????????????????????????????
MK Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 Jest to pojemnik tylko na stojak pod Aparaturędoodczynników :P pomiędzy tymi słowami nie ma żadnego mit czy innego und. Spektrum zastosowań mogło być bardzo szerokie.
8total4 Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Reagentiengerate tam pisze?jak tak to by wychodziło że jakieś substraty do reakcji chem.. ?pozdro!
ridell Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 może to REANGENT nazwa substraktów i produktów reakcji chemicznej tyle znalazłem
topik_2006 Napisano 22 Luty 2009 Autor Napisano 22 Luty 2009 ale nikt nie spotkał się z tym wcześniej i potrafi powiedzieć co to dokładnie?
Swiety82 Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Koledzy Reagenzien Gerate", czyli Aparatura oraz odczynniki"Gestell" - z podstawkami/stojakami"Generalnie chodzi o medycynę lub co wg mnie bardziej prawdopodobne-weterynarię. Pobieranie próbek, probówki/szklane rozdzielacze, statywy, naczynka etc. Pobiera się próbki tkanki/mięsa etc...
Pytanie
topik_2006
Witam mam pytanie orientuje się ktoś co to za puszka / do czego służyła \\
??????????????????????????????????????????????????????????
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.