feld Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Napisano 13 Styczeń 2009 Witam.Czy mozna juz kupic nowa,wieksza cewke do proximy?jesli tak to jak sie sprawuje?Jesli nie ma jeszcze,czy ktos wie kiedy bedzie dostepna?Pozdrawiam.
Saper93 Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Producent nic nie wspomina o produkcji wiekszej/mniejszej dodatkowej cewki. Raczej jej nie bedzie, ale moze jak byscie zaatakowali jego warsztat... zartuje oczywiscie. Podrawiam!
blackdog Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 A mnie się wydaje, że Rutus wspominał coś na forum o większej cewce :) że ma być i się pojawi na pewno, ale nie pomnę już w którym to wątku było.
feld Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Napisano 13 Styczeń 2009 No własnie.Dlatego pisze w poscie,poniewaz tez tak słyszałem.
albertus32 Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 tak to prawdam ja rowniez o tym czytalem, to byl wywiad na forum z rutusemsonda ma wejsc na wiosne, cena 300 zlpozdrawiam
dzieci3 Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 Oczadział, 300-trochę dużo.Ale jeśli będzie znacząca różnica warto będzie wziąść pod rozwagę.Pzdr.
feld Napisano 14 Styczeń 2009 Autor Napisano 14 Styczeń 2009 No faktycznie jak bedzie trzeba zabulic 300 zeta-to faktycznie musi byc spora róznica ...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 A dlaczego? Cewka i mechanika to główny problem w produkcji wykrywaczy, z którym zderza się producent. tak samo jest zresztą w produkowaniu jakiejkolwiek elektroniki użytkowej. Sam układ elektroniczny w wersji produkcyjnej jest w stanie zrobić wielu, ale mechanikę do niego tylko nieliczni.Moim zdaniem 300zł za dodatkowe wyposażenie jakim jest większa cewka (niewielu ją kupi) to cena nie tylko nie przesadzona ale wręcz bardzo korzystna. Zresztą można porównać ile kosztuje jakaś markowa" w oficjalnym sklepie...Większa cewka jest do szukania większych rzeczy za to głębiej, tak więc porównywać je bezpośrednio nie będzie sensu. Po prostu różne produkty do różnych celów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.