Swiety82 Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Podrzuciłem ci czeskiego mausa przerobionego na sztucer, kojarzysz temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekcruss Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 z podrzucania to kojarze tylko jak ciebie w chatce puchatka podrzucali na twoje 80-te urodziny i im sie wysmykles,podobno szukali cie az na dole poloniny z latarkami,od wtedy jestes mobilny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Pewnego razu na znanym forumusłyszano o kasztaniącym trolluwładca to bieszczad domniemanyco bagnety hurtem kopie i klamry..turystów on wróg wielki i zapartyboi się go Kraków, Warszawa i Tatry..On za nocą nie śpi, za dnia polujeszkoda że na forum fantów nie pokazuje..to pieśn jest o bagnecie, kozaku nad kozaki..lecz minie tydzien i nikt nie wspomni ze był ktoś taki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Pieśń o Bagnecie ss"Za życia bogaty we wszelkie Bieszczadzkie włościPozostały po nim kości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekcruss Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 hehe masz talenta,marnujesz sie w tym swoim zawodzie 8toatl8:)a na forum to beda o mnie mowic jeszcze przez pare latek,i nie tylko na tym,na PS dalej z nimi gadam i nawet nie podejrzewaja ze to ja:)na 3 innych forach mam bana na ip,ale nawet mi sie niechce kombinowac bo i tak slabe te fora byly,a najlepsze ze na jednym forum dostaelm moderatora:)hehe na krotko bo na krotko,ale byl,wywalili mnie za nalogowe banowanie maslakow,po tygodniu zostalo 35%uzytkownikow,ale fajnie bylo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 a któż posprzątał??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Mam takie pytanie, ktokolwiek go zna, widział na własne oczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Jego nie sposób ujrzeć, to przecież duch Bieszczad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Po co się wdajecie z nim w dyskuje?! i tylko karmicie podłego trola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 acer - dobrze sie czujesz ? czy ci coś sie rzuciło z dzew w lesie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2009 Bardzo dobrze się czuję, nic mi na głowę nie spadło,chciałem rozerwać towarzystwo - a jeśli się nie śmiejesz to znaczy że jesteś trupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 dyskusja normalnie na basha sie nadaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Ja się ubawiłem do łez ,i przy okazji odnalazłem poczucie własnej normalności ,a to cenne znalezisko w obecnym popieprzonym świecie .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Było gorąco ciekawe pod jakim nickem teraz wystąpi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.