Skocz do zawartości

PROJEKT 7TP - 2009

akagi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Udało się .......7tp w toważystwie peugeota oraz wz 34 stoją przed Pałacem Prezydenckim.....zapraszamy serdecznie .... jak się okazało toczy się bardzo zgrabnie....

PATRON - FWP
Napisano
Witam,
byłem dziś pod pałacem, widziałem, jestem pod wrażeniem tego, czego dokonaliście. Cześć wam i chwała koledzy z FWP za pracę jaką wykonaliście (za instytucje do tego powołane i finansowane z budżetu państwa) żeby przyszłe pokolenia miały pojęcie, jak wyglądała polska broń pancerna i wojskowa myśl techniczna.
Przydałaby się jeszcze tablica informacyjna w języku ojczystym nt. eksponowanych pojazdów, żeby wędrujący Krakowskim Przedmieściem mieszkańcy Warszawy nie wygłaszali komentarzy w rodzaju - o jakieś czołgi! Wcześniej ich tu nie było!
Warto również pomyśleć o turystach - oni też mogliby się czegoś dowiedzieć nam temat tych pojazdów pancernych i ich rekonstrukcji.
Serdecznie pozdrawiam
SZZ
Napisano
Czy były/są jakieś wzmianki w prasie i mediach na temat 7 TP? Przeglądałem dziś wybiórczą oraz dziennik i nic nie znalazłem. Warto by spróbować nagłośnić temat w mediach, bo na razie zdaje się o czołgu wiedzą tylko nieliczni wtajemniczeni, forumowicze, ich znajomi i bardziej świadomi przechodnie z Krakowskiego Przedmiescia.
Serdecznie pozdrawiam
SZZ
Napisano
Sławku... w tej chwili to wszystkie tego typu działania muszą być zatwierdzone przez biuro prasowe. oczywiście są w planach działania medialne" ale musimy tutaj pozostać w zgodzie z działaniami Kancelarii.

a tak nawiasem mówiąc to wydaje mi się że FAJNIE TO WYGLĄDA:-)"

PATRON
Napisano
Przy okazji eksponowania czołgu możnaby prowadzić sprzedaż cegiełek na pokrycie kosztów dalszej rekonstrukcji. Myślę, że znalazłoby się wielu chętnych na taką cegiełkę w cenie 100 zł, upoważniającą do wejścia w przyszłości w skarpetkach na pancerz zrekonstruowanego 7 TP i zrobienia sobie zdjęcia w wieżyczce.
SZZ Wolny Strzelec:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie