pni Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i gratuluję oraz co tu dużo pisac podziwiam zapał. Piotrek (pni)
Slav76 Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 No no niezle cacko :) Gratulacje i powodzenia w dalszych pracach!!!!!
PATRON Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 Udało się .......7tp w toważystwie peugeota oraz wz 34 stoją przed Pałacem Prezydenckim.....zapraszamy serdecznie .... jak się okazało toczy się bardzo zgrabnie.... PATRON - FWP
akagi_FWP Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 http://beta.prezydent.pl/aktualnosci/zdjecia/galeria,218.html
Krecik2002 Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 Pieknie wygladaja :) Tylko na oko brak chyba tabliczek informacyjnych co to wlasciwie jest.
SZZ Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 Witam,byłem dziś pod pałacem, widziałem, jestem pod wrażeniem tego, czego dokonaliście. Cześć wam i chwała koledzy z FWP za pracę jaką wykonaliście (za instytucje do tego powołane i finansowane z budżetu państwa) żeby przyszłe pokolenia miały pojęcie, jak wyglądała polska broń pancerna i wojskowa myśl techniczna.Przydałaby się jeszcze tablica informacyjna w języku ojczystym nt. eksponowanych pojazdów, żeby wędrujący Krakowskim Przedmieściem mieszkańcy Warszawy nie wygłaszali komentarzy w rodzaju - o jakieś czołgi! Wcześniej ich tu nie było!Warto również pomyśleć o turystach - oni też mogliby się czegoś dowiedzieć nam temat tych pojazdów pancernych i ich rekonstrukcji.Serdecznie pozdrawiamSZZ
Cronos Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 jeszcze TK(S/3) brakuje i kita :D brak mi słów pochwał.... jak do 12 by stały to może będę mieć okazje zobaczyć, zobaczy się
Krecik2002 Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 A przy okazji tabliczki(-ek) daloby sie pewnie przemycic pare slow na temat FWP - znakomita promocja dla fundacji
akagi_FWP Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 będą dziś tablice informacyjne. Po prostu wymagały korekty. I wczoraj nie stanęły.
SZZ Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Czy były/są jakieś wzmianki w prasie i mediach na temat 7 TP? Przeglądałem dziś wybiórczą oraz dziennik i nic nie znalazłem. Warto by spróbować nagłośnić temat w mediach, bo na razie zdaje się o czołgu wiedzą tylko nieliczni wtajemniczeni, forumowicze, ich znajomi i bardziej świadomi przechodnie z Krakowskiego Przedmiescia.Serdecznie pozdrawiamSZZ
PATRON Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Sławku... w tej chwili to wszystkie tego typu działania muszą być zatwierdzone przez biuro prasowe. oczywiście są w planach działania medialne" ale musimy tutaj pozostać w zgodzie z działaniami Kancelarii.a tak nawiasem mówiąc to wydaje mi się że FAJNIE TO WYGLĄDA:-)"PATRON
SZZ Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Przy okazji eksponowania czołgu możnaby prowadzić sprzedaż cegiełek na pokrycie kosztów dalszej rekonstrukcji. Myślę, że znalazłoby się wielu chętnych na taką cegiełkę w cenie 100 zł, upoważniającą do wejścia w przyszłości w skarpetkach na pancerz zrekonstruowanego 7 TP i zrobienia sobie zdjęcia w wieżyczce.SZZ Wolny Strzelec:-)
meserek Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 Udało mi się niechcący zdążyć, żeby uwiecznić aparatem siódemkę jeszcze bez tablic informacyjnych, bo chwilę później...
meserek Napisano 1 Wrzesień 2009 Napisano 1 Wrzesień 2009 ... Jacek osobiście rozpoczął instalację tablic informacyjnych.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.