max.p Posted January 4, 2009 Author Share Posted January 4, 2009 Wynalazłem ostatnio u krewnych w gararzu o coś" i nie wiem zabardzo do czego było to przeznaczone .Ma sugnatury:SAB-10DMN,7348,SIERPIEŃ 1965 i PARTIA Nr3. Może wy wiecie co to jest i do czogo słurzyło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesio Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Spadochron pewnie tak, ale pewnie prędzej z bomby oświetlającej SAB-100MN.PzdrGrzesiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper85 Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Nie wiem, czy nie jest to czasem pokrowiec na spadochron hamujący z samolotu.Zdrów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
max.p Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 a czy to dość częste znalezisko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
max.p
Wynalazłem ostatnio u krewnych w gararzu o coś" i nie wiem zabardzo do czego było to przeznaczone .Ma sugnatury:SAB-10DMN,7348,SIERPIEŃ 1965 i PARTIA Nr3. Może wy wiecie co to jest i do czogo słurzyło
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.