ensiferum3 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 I co ja mam z nią począć ?Trochę farby zostało i pasek jest a stal zdrowa.Bawić się fosolem czy spryskać ogniska rdzy wd-40? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 Sygnatura proszę o id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 AłA środek okropny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 Już lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 Ale Niemiec nie ma wacików, ściereczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 Urwał ktoś na chama uszko.Część blachy jest na uszku i idealnie pasuje, skleić Poksipolem przeźroczystym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 Proszę o radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Uszko bym przyspawał. Farby niewiele, pobaw się fosolem, ja bym to malował.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Też tak uważam. Za mało oryginalnej farby, żeby się bawić w jej odzyskiwanie. Przy 40% pokrycia zastanawiam się czy nie odzyskiwać zamiast malować. Przy takiej ilości bym się nie zastanawiał. Idealny egzemplarz do wyczyszczenia a blache" pociągnięcia podkładem i pomalowania na odpowiedni kolor.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus992 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Ja proponowałbym puszeczkę wypiaskować, a następnie pomalować.Pozdawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Piaskowanie będzie trudne aby paska nie zniszczyć.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu1974 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 a może sprubój z kwasem szczawiowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Piaskowanie odpada, pobawię się fosolem lub jak mnie będzie stać to kupie kwas szczawiowy.Na razie porządnie spryskałem wd-40 i stoi spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 polecam szczawiowy!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2009 Witam ostatnio znalazłem takie znaki co one oznaczają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.