kerki Napisano 28 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2008 Jako że najprawdopodobnije związane z artylerią- - pytanie do doświadczonych kolegów- co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 Chyba szafa pancerna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerki Napisano 28 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2008 No szafa toto nie jest. Tyle wiem. Zasugerowano mi że to skrzynia na amunicję, może część jascza na amo. Co koledy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 Wygląda na skrzynię z jaszcza amunicyjnegoZdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 QchniaPATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerki Napisano 28 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2008 Dziękuję za pomoc. Kolega Trooper85 trafił. Jeden z kolegów już mi wysła foto takiego jaszcza - carskiego jak się okazało - na wózku. Szcześliwego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 to ja poproszę o fotki takiego jaszcza .....bo ja mam taką skrzynkę z tabliczką kuchnia polowa...PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Patron a może to jakaś część od Gulaschkanone"? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Kolego Kerki, jak możesz to zapodaj fotkę jak to w całości wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.