vojtaz2 Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 Ponieważ ktoś z forum zwioł wątek o Lubiążu, o zakładam nowy, Panowie strażnicy tajemnic Lubiąża są tu nawet adminami forum, mam nadzeje że nie żyjemy w komunie i że ten wątek nie zostanie usunięty, więc roszę wszystkich zainteresowanyc Lubiążem o pisaniu tu o tajemnicach tej miejscwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Wątek będzie, dopóki wpisy będą miały sens i nie będą obrażały swą treścią inteligencji innych Użytkowników lub samych Użytkowników.To info dla Ciebie, gdybyś się nadal z tą komuną i wycinaniem rozpędzał.A jeśli będą zgodne z netykietą i zasadami naszego języka ojczystego, to już miód-malina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted December 26, 2008 Author Share Posted December 26, 2008 Czlowieksniegu Ja nikogo nie obrażałem, ale jak się kasuje wątek to niech admin forum napisze dlaczego, po za tym ja w wątku wspomnianym chciałem się umówić z innymi na poszukiwania w rejonie Lubiąża i nikogo tam nie obrażałem. po za tym ofensywą na poszukiwaczy był parowóz Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Po pierwsze - watek zostal umieszczony nie w tym dziale w ktorym powinien byc (ten zreszta tez i kwalifikuje sie do wywalenia), po drugie zrobilo sie z niego bagno. Dajecie sie prowokowac glupimi wpisami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Po pierwsze spokojnie możesz starać się umówić w innym dziale. To raz.Dwa- Parowóz ( bardzo subtelnie, jak na Niego ) zanegował kilka informacji. I to, wg mnie, On momentalnie stał się celem ataków. A, że coś się autorowi pogibało ze strażnikami, komuną, zaborami, to już inna bajka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobiepan Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 I znowu nie o Lubiążu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fester Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Uuuu, słyszał ktoś o dopalacze.com?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.