vojtaz2 Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Napisano 26 Grudzień 2008 Ponieważ ktoś z forum zwioł wątek o Lubiążu, o zakładam nowy, Panowie strażnicy tajemnic Lubiąża są tu nawet adminami forum, mam nadzeje że nie żyjemy w komunie i że ten wątek nie zostanie usunięty, więc roszę wszystkich zainteresowanyc Lubiążem o pisaniu tu o tajemnicach tej miejscwości
Czlowieksniegu Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 Wątek będzie, dopóki wpisy będą miały sens i nie będą obrażały swą treścią inteligencji innych Użytkowników lub samych Użytkowników.To info dla Ciebie, gdybyś się nadal z tą komuną i wycinaniem rozpędzał.A jeśli będą zgodne z netykietą i zasadami naszego języka ojczystego, to już miód-malina.
vojtaz2 Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Napisano 26 Grudzień 2008 Czlowieksniegu Ja nikogo nie obrażałem, ale jak się kasuje wątek to niech admin forum napisze dlaczego, po za tym ja w wątku wspomnianym chciałem się umówić z innymi na poszukiwania w rejonie Lubiąża i nikogo tam nie obrażałem. po za tym ofensywą na poszukiwaczy był parowóz
woytas Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 Po pierwsze - watek zostal umieszczony nie w tym dziale w ktorym powinien byc (ten zreszta tez i kwalifikuje sie do wywalenia), po drugie zrobilo sie z niego bagno. Dajecie sie prowokowac glupimi wpisami
Czlowieksniegu Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 Po pierwsze spokojnie możesz starać się umówić w innym dziale. To raz.Dwa- Parowóz ( bardzo subtelnie, jak na Niego ) zanegował kilka informacji. I to, wg mnie, On momentalnie stał się celem ataków. A, że coś się autorowi pogibało ze strażnikami, komuną, zaborami, to już inna bajka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.