Yahny Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 Erwin, jeżeli uważasz, że niszczą, to myśle, że jesteś w błędzie. Saper też człowiek, dorobić musi.
Erih Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 Koledzy rowerzyści bedę teraz złośliwy : nauczcie się wy kodeksu drogowego na poziomie dawnej karty rowerowej a nie bedziecie zbierać mandatów !Jeżdrzę po Kraku samochodem , tupię piechotą i jak widzę rowerzystę to mi się nóż w kieszeni otwiera. Zdaje się że pedałowanie powoduje wygladzanie bruzd w mózgu !Jazda bez swiateł to najmniejsze miki. Srednio dwa razy dziennie mam stan przedzawałowy a w najlepszym razie wyrzut adrenaliny przez uszy z winy swojskich cyklistów. I bynajmniej nie wynika to np z braku ścieżek rowerowych : jest ich dosyć . Chyba żeby ogrodzić je drutem kolczastym , traktując jako wybieg dla dzikich stworzeń. A poruszających się poza nimi eliminować bez litości !Zaprawdę powiadam wam : rower to wolność - wolność od myślenia !
szajka Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 co do rowerów to wieczorem wczoraj koles zapierdzielał bez swiateł we mgle myślałem że go zabije (swiety z deska w poprzek notabene z kronopolu dziecina wracała) tak samo moze być na osiedlu jest nocka to założcie chociaż te migajace swiatełka bo poźniej są tragedie i płacz.A co do fantów to powiem wam szczerze w normalnych posterunkach chlopaki leja na takie zgłoszenia :) jeśli nie łazisz po archeo punktach i nie trzymasz granatów i mozdzierzy w piwnicy. Nie mierzmy wszystkich policjantów jedną miarą bo w naszych szeregach jest paru :)
szelo107 Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 kolego ensiferum3 jak zaniesziesz na policję to będzie tak;dobrze zajmiemy się tym ,a teraz kolega aspirant zaprasza cię na przesłuchanie.i dostaniesz paragraf a komenda podzieli się nagrodą za złapanie grożnego zbieracza zardzewiałych gwożdzi. zdrów.
Pyra75 Napisano 29 Grudzień 2008 Napisano 29 Grudzień 2008 Tak, co złom to zgłaszać, aż zakażą kopania, i pierwsi siedzieć pójdą właściciele ogródków działkowych.Każdym złomem molestować konserwatorów, nie policjantów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.