Skocz do zawartości

Zima kto rezygnuje?

piotr777

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
U mnie już była na 3cm zamrożona ziemia ale dałem radę teraz jest na +.
A na rozgrzewkę grzane piwko i żurek w termosie oczywiście, póki śnieg nie pada z lasu i pola nic mnie nie wygoni.
Pozdro.
Napisano
Popieram! Mi też zima nie straszna! Nawet jak by śnieg spadł to i tak będzie ok oby tylko mrozu nie było bo jak ściśnie to koniec...na szczęście moim zdaniem zimy już nie będzie!
Napisano
W moim zawodzie(nie odśnieżam:)) jak przytrzyma parę dni na minus to nawet nie będę miał czasu podrapać się w ... termos:)

Moja odpowiedź na pytanie z tematu- TAK i nie mam na to wpływu:(

Pozdro.
  • 2 weeks later...
Napisano
Ja narazie siedzę w domu bo wykrywka w serwisie ale jak bym ją miał przy sobie to puki by można szpadel wbić w ziemię to bym chodził. Pozdro i darz duł w Nowym roku!!!
Napisano
Witam,z tego co widze za oknem to sytuacja nie wyglada kolorowo,na minusie od kilku dni,dzisiaj jak troche puscilo to sniegiem zdrowo sypnelo.W tej chwili znowu na minusie.Bez kilofa to chyba ni da rady...Na spokojnie mozna sobie gruntowny przeglad sprzetu zrobic bez obawy,ze Ktos nam fanty z przed nosa dmuchnie he he i aby do wiosny.pozdrawiam
Napisano
Chodzenie popolach to już raczej teraz nie ma sensu jak temp. w nocy spada do -10 stopni to ziemnia zmarznięta na amen w lesie pewnie też nie lepiej ja czekam na odwilż
Napisano
Witam!
Leśne piaskowe ścieżyny i pola odpadają, ale za to w lesie pod warstwą liści spokojnie da radę kopać, wiem bo dziś troszkę kopałem ;) Mariusz Maks Kolonko, Las mieszany, Mazowieckie ;) (żart oczywiście ;)
PozdrO
tomekk

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie