piotr777 Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2008 Mrozek śnieg itd.Kto rezygnuje z wypadów i chowa wykrywacz do wiosny bo ja nie.A wy jak się rozgrzewacie w lesie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 Póki ziemia nie zamieni się w skałę to się kopie, a na rozgrzewkę to herbata gorąca z sokiem malinowym w termosie, ewentualnie odgrzewanie sobie jakiejś zupki na ogniskuPozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 Jaki snieg jaka zima??? u mnie deszcze pada i solidnie na plusie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 Tak to chyba w całej Polsce jest, ale piszemy swoją prawdopodobną reakcje na śnieg i mróz;)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 Dopóki w ziemi da się kopac nic mnie z lasu nie wypłoszy ;PA na rozgrzewke standard" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 U mnie już była na 3cm zamrożona ziemia ale dałem radę teraz jest na +.A na rozgrzewkę grzane piwko i żurek w termosie oczywiście, póki śnieg nie pada z lasu i pola nic mnie nie wygoni.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Popieram! Mi też zima nie straszna! Nawet jak by śnieg spadł to i tak będzie ok oby tylko mrozu nie było bo jak ściśnie to koniec...na szczęście moim zdaniem zimy już nie będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 W moim zawodzie(nie odśnieżam:)) jak przytrzyma parę dni na minus to nawet nie będę miał czasu podrapać się w ... termos:)Moja odpowiedź na pytanie z tematu- TAK i nie mam na to wpływu:(Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Ja jestem uziemiony" bo sprzedałem starą wykrywkę i czekam aż mi przyślą nową piszczałkę-nie lubię czekać:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Zimę to mamy tylko z nazwy i to dopiero za parę dni:) W sumie to tak najlepsza pora ,mało zielska ,brak komarów,a na rozgrzewkę po prostu intensywniejsze kopanie i zakopywanie dołków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdziss15 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 WitamPytanko jaka warstwa ziemi zamarznie przy ok -15 w nocy ???ciężko kopać będzie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Już jest ciężko! Ziemia zmarzła porządnie więc trzeba się dobrze napracować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 na polu bardzo ciężko sie kopie a w lesie to bardzo miękko jest i fanty jakieś lepsze wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Ja narazie siedzę w domu bo wykrywka w serwisie ale jak bym ją miał przy sobie to puki by można szpadel wbić w ziemię to bym chodził. Pozdro i darz duł w Nowym roku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Witam,z tego co widze za oknem to sytuacja nie wyglada kolorowo,na minusie od kilku dni,dzisiaj jak troche puscilo to sniegiem zdrowo sypnelo.W tej chwili znowu na minusie.Bez kilofa to chyba ni da rady...Na spokojnie mozna sobie gruntowny przeglad sprzetu zrobic bez obawy,ze Ktos nam fanty z przed nosa dmuchnie he he i aby do wiosny.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 szukałem wczoraj skończyło sie na pogietym szpadlu:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Chodzenie popolach to już raczej teraz nie ma sensu jak temp. w nocy spada do -10 stopni to ziemnia zmarznięta na amen w lesie pewnie też nie lepiej ja czekam na odwilż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Dzisiaj dało radę, ale jeszcze 2-3 mroźne noce i nie da się przebić nawet przez piaszczystą glebę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Witam!Leśne piaskowe ścieżyny i pola odpadają, ale za to w lesie pod warstwą liści spokojnie da radę kopać, wiem bo dziś troszkę kopałem ;) Mariusz Maks Kolonko, Las mieszany, Mazowieckie ;) (żart oczywiście ;)PozdrOtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 hee:D,Mariusz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Ja muszę się przyznać że dziś odpuściłem :-( -12 jakoś mnie wystraszyło a poza tym nie mam kilofa hehehe...Pozdrawiam tych którzy dziś kopali!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Jutro ma być -20'C, tak że wymuszony przestój się chyba zapowiada. Na polach ziemia-skała, w lesie lepiej ale niewiele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Ja byłem wczoraj,przedwczoraj i jadę dzisiaj.Ziemia twarda ale da się kopać.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Hmmm jak tak dalej pójdzie to pokopiemy ale w Marcu...ku uciesze naszych żon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Ja też raczej rezygnuje, ale sobie będę po kraju jeździł po fortyfikacjach, pewnie jakieś skupy odwiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.