Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R.

wino39

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cień czarnobyla" czy Czyste niebo"? Ja grałem trochę w tą pierwszą i powiem, że podobała mi się. Jednakże jest strasznie męcząca i długa, nie dotarłem do końca choć zostało niewiele, po prostu już mi się nie chciało... Pzdr
Napisano
Wydaje mi się, że czyste niebo to praktycznie to samo co poprzednia wersja, tyle, że inne plansze i poprawiona grafika. Osobiście nie grałem, ale widziałem jak reklamowali na PGA w Poznaniu. Gra daje rade, można się poczuć i łupać cały dzień.
  • 5 weeks later...
Napisano
Ja natomiast mam problem, robię sobie misje tam gdzie jest ta arena do walki z innymi stalkerami, i potem robiąc misje co musze uratować jakiegoś typka z kryjówki bandytów gra albo się zawiesza od razu albo łapie ostre lagi i dopiero potem, kiedy zapisałem ją przed momentem zawieszania się, to podczas wczytywania save'a zacina się i nic, a długo ładować się na pewno nie ładuje bo ładowała się 10 min maks przedtem, a tak minut 15, 20 i nic, wisi tak jak wisiała. Co jest? Coś z crackiem?

PozdrO
Napisano
ja mam coś nie tak gra zamula tak okropnie że po wyjściu z bunkra wogle sie nie porosza mam viste:-((
czy to może jej wina?
Napisano
System operacyjny Windows XP SP2 / 2000 SP4
Procesor Intel Pentium 4 2GHz lub AMD XP 2200+
512MB RAM
128MB Karta graficzna zgodna z DirectX 9.0 i wpierająca technologię pixel i vertex shader 2.0
(GeForce 5700 lub Radeon 9600)
Karta muzyczna zgodna z DirectX 9.0
10GB wolnego miejsca na dysku twardym
Napęd DVD-ROM x8
oto wtmagania sprzętowe
  • 3 years later...
Napisano
Cień Czarnobyla - przeszedłem i powiem że zaklończebie nawet dobre, zależne od tego co się robiło wcześniej.

Czyste niebo - skłania do kombinowania przez częste anomalie i dodatkowe emisje. Tez juz przeszedłem ;)

Zew Prypeci - właśnie walczę ;) i powiem że można się p[rzyzwyczaić do anomalii i emisji, ale co widzę z nowum to kombinujące mutanty".
  • 1 month later...
Napisano
Jako Wyznawca" serii S.T.A.L.K.E.R z olbrzymia przykrością przeżywam zawirowania wokół części drugiej :( :( :(

http://stalker.pl/tag/stalker-2/
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
Przeszedłem wszystkie trzy części. Mimo licznych bugów i straconych nerwów, absolutny pozytyw. Przede wszystkim wrażenie zrobił na mnie panujący tam klimat, pozostało tylko czekać na kolejną część :)

pozdro.
  • 3 years later...
Napisano
Ta gra ma niesamowity klimat. Gram na razie w pierwszą część, W cieniu Czarnobyla". Muszę zdobyć jeszcze dwie części Czyste niebo" i ew Prypeci". Fabuła i grafika są dobre. Jeżeli ktoś był w zonie to może porównać. Gra jest realna, ma dużo wątków.
  • 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie