ejni Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Napisano 13 Grudzień 2008 jak w temacie, a więc sprzedaje ace 250 i chciał bym kupic coś w cenie do 650zł uniwersalnego" tzn. na militarke i na drobnice co polecacie?? myślałem nad Ultra II i nad Piratem II i nad Masterem III który z tych polecicie? albo podajcie inne ciekawe piszczałki.Pozdrawiam Ejni
ejni Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Napisano 13 Grudzień 2008 Prosił bym o jakies info bo bardzo pilne to w sumie jest,z góry dziekuje.Pozdrawiam Ejni
pawcion123 Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 idealny by był solaris, ale niewiadomo czy pieniędzy ci starczy!! sam mam ace 250,planuje zamienić na draco,lub proximę pozdro :)
ejni Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Napisano 13 Grudzień 2008 własnie dzwoniłem dzisiaj do kolesia co ma solarisa i chce za niego 800zł ;/ gdyby był za ok 700 to bym pomyslał ale nie za 800zł :(
pawcion123 Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 ultra 2 też jest dobra.podobno lepsza od ace,ale na twoim miejscu dozbierał bym do solarisa!!
ejni Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Napisano 13 Grudzień 2008 no tak tylko do 19 stycznia muze miec sprzęt bo jade na kostrzyn kopać ;) a mojego ace dzisiaj sprzedałem za 570 i mausera
pawcion123 Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 ja z mojego ace jestem bardzo zadowolony,niestety sprzęt ten jest płytki i nastawiony głównie na kolorek,dlatego zmieniam na proximę lub draco.moim zdaniem nie powinieneś się tak śpieszyć.kupisz coś na szybkiego a później będziesz żałował,jeszcze będzie wiele okazji do kopania,spokojnie uzbieraj na solarkę.bedziesz zadowolony.!!pozdrawiam :)
dzieci3 Napisano 13 Grudzień 2008 Napisano 13 Grudzień 2008 800 za solarisa powiedz mu żeby wypchną się siankiem.Jeśli zależy mu na sprzedaniu,to niech zejdzie z ceny bo jeszcze chwila i za 500 nikt nie wezmie.Elektronika idzie dziennie 3 kroki naprzód.Pzdr.
ejni Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Napisano 13 Grudzień 2008 no ja znalazłem oferte w ogłoszeniach w dziel sprzedam koles chce sprzedac dul wymienic na wędke bata i dopłacic. ja szukam bo mam kilka na oku i duzo czytam teraz na forum i oglądam co moze byc a wy moze macie jakies propozycje ??
Brzęczyszczykiewicz Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 dzieci3, elektronika idzie do przodu ale w sprzęcie typu mp3, flash, LCD, matrycach światłoczułych i komórkach. Sprzęty niszowe i profesjonalne niektórych rodzajów starzeją się tylko stopniem zużycia. Od wielu lat nikt nie wymyślił nic nowego w metodologii detekcji metali. I nic sie nie zanosi na żadna rewolucję. Sprzęty są teraz co najwyżej ładniejsze i cwańsze niż kiedyś. Ale topowe modele firm sprzed 15 lat i te współczesne parametrami nie różnią się ani odrobinę.
saper132 Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Witam sorka że dołączam sie do twojehgo wątku enji ale mam pytanie do innych czy rutus solaris jest uwiresalny na wszystko i na militarke i na drobnice?Wsumie ja planuje kupić salamandre bo thomson mi polecił ale zawsze moge zmienić zdanei i wziąść co innego ja chce sprzęt glwonie na militarke ale zeby drobnice w miare przyzwoicie łapał.Pozdrowienia
bigi Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 panowie ja mam wlasnie solarke do sprzedania. jest na znanym portalu aukcyjnym. moj login bigi_bigi. czekam na propozyzje.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Saper, od razu napisz ile u Ciebie (czy też Thomsona, wszystko jedno) kosztuje nowa salamandra i przestań ściemniać z tą ukrytą reklamą, bo robisz się nudny. Nie stać cię zapłacić na Allegro prowizję od wystawienia przedmiotu???
saper132 Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Nie ja niesprzedaje salamandry ale u pana grzesia z pulaw za 500zl kupisz.Pozdrowienia
terenowiec69 Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Widać że jakość i dzie w parze z ceną.
ejni Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Napisano 15 Grudzień 2008 mam pytanko jak lepiej zrobić? zostawic ace do wakacji dozbierac kasy sprzedac go i kupic proxime czy teraz sprzedać i szukac solarki albo ultry II??pozdrawiam
saper132 Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Wiesz właściwie lepiej zaczekać i kupić proxime.Ja narazie niemam wykrywki ale zamowilem salamandre chodz bym zaczekal 2-3 meichy i bym kupil proxime ale czlowiek juz swiruje bez wykopkow.Pozdrowienia
ejni Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Napisano 15 Grudzień 2008 heh a takie pytanko jak najłatwiej zarobic kase, na proxime? mam ace sprzedam ace to będe miał ok 550 sprzedam częsc wykopków to bd z 60zł + kieszonkowe dodam ze jestem niepelnoletni, ulotki odpadają, a u lesniczego jakos mozna zarobic np. przy pomocy zadzeniu drzewek, budowaniu jakiś ambon albo innych zeczy..Pzdr.
bigi Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 no to ja Cie powiem jak ja robie chociarz jestem pelnoletni ;) zbieram zlom - mosiadz, miedz.... kazdy kawalek blaszki, kazda luseczke, kazdy kawalek drucika nawet 5mm zabieram z pola czy lasu, wszystko co kolorowe i zapiszczy. w piwnicy mam duzy pojemnik na te smieci i je tam skladuje. co jakis czas jezdze do skupu. jak dobrze trafie to z 10 wypadom mam po 10kg. Zdarzalo sie ze z jednego wypadu mialem po 2kg - a to juz dalej mozesz sobie policzyc.
ejni Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Napisano 15 Grudzień 2008 heh ja robie podobnie tylko zbieram kolor bo mieszkam w kamienicy a raczej wynajmuje i nie mam piwnicy tylko troszke miejsca na strychu i w pokoju więc nie mam tego miejsca na złom owszem zbieram miedz mosiądz łuski ale mysle ze łuski bardziej opłaca sie sprzedawac na alledrogo bo za 20zł mozesz wziąsc z 10zł a na złomie tyle napewno nie dostaniesz. Raz się zfrajerowałem bo koleś za 2 łuski od mausera chciał mi dac 20zł a ja powiedziałem ze nie sią tyle wart... :( Zal.plpozdro
ejni Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Napisano 15 Grudzień 2008 tam miałem na mysli ze za 20 łusek mozesz wziąsc 10zł a nie za 20 zł 10 zł ;] Czeski błąd ;]
BRAT_MIH Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Bigi masz zdrowie targać 2 kg złomu ze sobą :) Chyba też zacznę zbierać, może to i opłacalne.Na znanym portalu handlowym są solarki trzy już, dwie po 700 zł, jedna nawet za 650, Ultra też. Teraz będzie wysyp tego sprzętu, bo każdy zbiera do Proximy.
Martin Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Saper132 :) :) :) - nie ze mną te numery ... :)Ejni : następny z rozdwojeniem jażni :) , wpierw pisze niegramatyczne bzdety , potem się poprawia by znów coś bredzić :)Sorki brachu - druga karteczka :)
ejni Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Napisano 15 Grudzień 2008 Sorki ale w między czasie zmieniałem decyzje bo jak wyzej pisałem to wydaje mi sie mało opłacalne kupic teraz solarke zeby po 3-4 miesiącach kupic PROxime ...pozdro
ejni Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Napisano 15 Grudzień 2008 Ale dlaczego dróga kartka ? no OK nie będe się kłucił bo 3 wyłapie xD to ja uważam temat za zakończony.Pozdrawiam Ejni
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.