Skocz do zawartości

jaki sprzęt kupic do 650zł

ejni

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jak w temacie, a więc sprzedaje ace 250 i chciał bym kupic coś w cenie do 650zł uniwersalnego" tzn. na militarke i na drobnice co polecacie?? myślałem nad Ultra II i nad Piratem II i nad Masterem III który z tych polecicie? albo podajcie inne ciekawe piszczałki.
Pozdrawiam Ejni
Napisano
własnie dzwoniłem dzisiaj do kolesia co ma solarisa i chce za niego 800zł ;/ gdyby był za ok 700 to bym pomyslał ale nie za 800zł :(
Napisano
no tak tylko do 19 stycznia muze miec sprzęt bo jade na kostrzyn kopać ;) a mojego ace dzisiaj sprzedałem za 570 i mausera
Napisano
ja z mojego ace jestem bardzo zadowolony,niestety sprzęt ten jest płytki i nastawiony głównie na kolorek,dlatego zmieniam na proximę lub draco.moim zdaniem nie powinieneś się tak śpieszyć.kupisz coś na szybkiego a później będziesz żałował,jeszcze będzie wiele okazji do kopania,spokojnie uzbieraj na solarkę.bedziesz zadowolony.!!pozdrawiam :)
Napisano
800 za solarisa powiedz mu żeby wypchną się siankiem.Jeśli zależy mu na sprzedaniu,to niech zejdzie z ceny bo jeszcze chwila i za 500 nikt nie wezmie.Elektronika idzie dziennie 3 kroki naprzód.Pzdr.
Napisano
no ja znalazłem oferte w ogłoszeniach w dziel sprzedam koles chce sprzedac dul wymienic na wędke bata i dopłacic. ja szukam bo mam kilka na oku i duzo czytam teraz na forum i oglądam co moze byc a wy moze macie jakies propozycje ??
Napisano
dzieci3, elektronika idzie do przodu ale w sprzęcie typu mp3, flash, LCD, matrycach światłoczułych i komórkach. Sprzęty niszowe i profesjonalne niektórych rodzajów starzeją się tylko stopniem zużycia. Od wielu lat nikt nie wymyślił nic nowego w metodologii detekcji metali. I nic sie nie zanosi na żadna rewolucję. Sprzęty są teraz co najwyżej ładniejsze i cwańsze niż kiedyś. Ale topowe modele firm sprzed 15 lat i te współczesne parametrami nie różnią się ani odrobinę.
Napisano
Witam sorka że dołączam sie do twojehgo wątku enji ale mam pytanie do innych czy rutus solaris jest uwiresalny na wszystko i na militarke i na drobnice?
Wsumie ja planuje kupić salamandre bo thomson mi polecił ale zawsze moge zmienić zdanei i wziąść co innego ja chce sprzęt glwonie na militarke ale zeby drobnice w miare przyzwoicie łapał.
Pozdrowienia
Napisano
panowie ja mam wlasnie solarke do sprzedania. jest na znanym portalu aukcyjnym. moj login bigi_bigi. czekam na propozyzje.
Napisano
mam pytanko jak lepiej zrobić? zostawic ace do wakacji dozbierac kasy sprzedac go i kupic proxime czy teraz sprzedać i szukac solarki albo ultry II??
pozdrawiam
Napisano
Wiesz właściwie lepiej zaczekać i kupić proxime.
Ja narazie niemam wykrywki ale zamowilem salamandre chodz bym zaczekal 2-3 meichy i bym kupil proxime ale czlowiek juz swiruje bez wykopkow.
Pozdrowienia
Napisano
heh a takie pytanko jak najłatwiej zarobic kase, na proxime? mam ace sprzedam ace to będe miał ok 550 sprzedam częsc wykopków to bd z 60zł + kieszonkowe dodam ze jestem niepelnoletni, ulotki odpadają, a u lesniczego jakos mozna zarobic np. przy pomocy zadzeniu drzewek, budowaniu jakiś ambon albo innych zeczy..
Pzdr.
Napisano
no to ja Cie powiem jak ja robie chociarz jestem pelnoletni ;) zbieram zlom - mosiadz, miedz.... kazdy kawalek blaszki, kazda luseczke, kazdy kawalek drucika nawet 5mm zabieram z pola czy lasu, wszystko co kolorowe i zapiszczy. w piwnicy mam duzy pojemnik na te smieci i je tam skladuje. co jakis czas jezdze do skupu. jak dobrze trafie to z 10 wypadom mam po 10kg. Zdarzalo sie ze z jednego wypadu mialem po 2kg - a to juz dalej mozesz sobie policzyc.
Napisano
heh ja robie podobnie tylko zbieram kolor bo mieszkam w kamienicy a raczej wynajmuje i nie mam piwnicy tylko troszke miejsca na strychu i w pokoju więc nie mam tego miejsca na złom owszem zbieram miedz mosiądz łuski ale mysle ze łuski bardziej opłaca sie sprzedawac na alledrogo bo za 20zł mozesz wziąsc z 10zł a na złomie tyle napewno nie dostaniesz. Raz się zfrajerowałem bo koleś za 2 łuski od mausera chciał mi dac 20zł a ja powiedziałem ze nie sią tyle wart... :( Zal.pl
pozdro
Napisano
Bigi masz zdrowie targać 2 kg złomu ze sobą :) Chyba też zacznę zbierać, może to i opłacalne.
Na znanym portalu handlowym są solarki trzy już, dwie po 700 zł, jedna nawet za 650, Ultra też. Teraz będzie wysyp tego sprzętu, bo każdy zbiera do Proximy.
Napisano
Saper132 :) :) :) - nie ze mną te numery ... :)
Ejni : następny z rozdwojeniem jażni :) , wpierw pisze niegramatyczne bzdety , potem się poprawia by znów coś bredzić :)
Sorki brachu - druga karteczka :)
Napisano
Sorki ale w między czasie zmieniałem decyzje bo jak wyzej pisałem to wydaje mi sie mało opłacalne kupic teraz solarke zeby po 3-4 miesiącach kupic PROxime ...
pozdro
Napisano
Ale dlaczego dróga kartka ? no OK nie będe się kłucił bo 3 wyłapie xD to ja uważam temat za zakończony.
Pozdrawiam Ejni

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie