jaraca Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Napisano 9 Grudzień 2008 Do stworzenia tego wątku skłonił Mnie artykuł link do http://www.pardon.pl/artykul/7098/jerzy_urban_pulkownik_kuklinski_to_szpieg_i_zdrajcaSprawa jak zauważam ciągle wraca, ciekawe są komentarze zawarte na podanej stronie. Czy podobne Macie odczucia jak Ja odnośnie tychże, wydaje Mi się że z biegiem lat inaczej to postrzegamy, nie można wspomnieć o tej sprawie o .Marianie Zacharskim. Jak to wszystko Waszym zdaniem się komponuje, Jestem Bardzo ciekaw Waszego zdania.
wulfgar Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 chlopie miej litośc. nie otwieraj puszki pandory. w archiwum tego forum jest wątek na ten temat gdzie na wszelkie mozliwe sposoby zostało to rozwałkowane. Wiem , że kolega jest nowy na forum ( jak mniemam) i warto tam zajrzeć. zresztą nie było to tak dawno.
mario33 Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Wulfgar, nie widzisz po spisie postów że kolega ma misje w życiu ?? ;) On musi, ma wewnętrzną potrzebę ;) Gorzej że on tak naprawdę nie chce dyskutować, on lubi mącić. Jak się zaczyna prawdziwa dyskusja na argumenty a nie na emocje, to on woli pograć w CoD...Obaj to widzieliśmy.
jaraca Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Napisano 9 Grudzień 2008 Jak napisałem temat ciągle powraca, Niestety takim to Narodem jesteśmy, analogicznie ciągle Aborcja jest wałkowana a ludzie i poglądy się zmieniają Mam pytanie jak można stać się „starym” na tym forum?
wulfgar Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Jesli kolega nalega na to dalsze mentalne onanizowanie sie" na ten temat to zapraszam. Tam jest to rozkawałkowane na wszelkie mozliwe stronu. wielu z nas zapewne nie chce sie znowu pisac tego samego poraz setny.jesli znajde nastepny link archiwalny to podesle.http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=629837#651813
jaraca Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Napisano 9 Grudzień 2008 Fakt chyba lubię mącić (takie sformułowanie odnośnie dążenia do poznawania) szczególnie w tematach stworzonych przez kolegów mario33 i wulfga.Raczej z wzajemnością:) Lubię CoD-a (czy to również coś złego) I faktycznie czuję wewnętrzną potrzebę jak zauważa słusznie kol. mario33 „Naprawy Świata”
jaraca Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Napisano 9 Grudzień 2008 Mój temat troszeczkę inaczej brzmi ten ma tyt. „superszpieg M. Zacharski” Nie działaj emocjonalnie trochę spokoju-proszę
Swiety82 Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Czy ktoś mi wyjaśni co ów temat ma wspólnego z naszą pasją? Bo coś nie jarzę...
jaraca Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Napisano 9 Grudzień 2008 Wulfgar pomijając słuszność czy niewiedzę (mało istotne)zauważam że większość Twoich wypowiedzi jest bardzo agresywna
wulfgar Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 ooo to straszne...nie myślałem że jestem na kółku oazowym. dobrze poprawie sie tatusiu.
woytas Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Jaraca - korzystaj z wyszukiwarki jak zakladasz nowy temat to raz a dwa to trolujesz we wlasnym watku. Chcesz pisac pisz na temat a daruj sobie osobiste wycieczki do innych uczestnikow forumhttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=246186#246253 - pisz o Kuklinskim ile chcesz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.