Skocz do zawartości

Grudziadz II

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ja też jestem z Grudziądza kapitanie ale nie miewam tylu fanciorów wychodzą przeważnie łuseczki a nie bagnety chyba masz namiary gpsem na twoje fanty jeśli chcesz topodrapiemy razem zobaczymy co wylezie z ziemi chciałbym tak jak ty ciągnąć z ziemi same bagnety i hełmy jeśli ci pasuje moje namiary na gg to8962439 zapraszam do współpracy pozdrowienia i najlepsze życzenia w nowym roku
  • Odpowiedzi 289
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Obydwa fanty dnia Maciek.Moje na focie z siekierką.JohnnyB fota ze stopką.:D W tą sobotę 40 metrów od szturmu wyszedł Winterschacht i Kvk.Sothoth kopnął.Zinken szajs. pozdro.
Napisano
Ps. Jestem pełen podziwu, że zmierzacie się z naturą. Nie mam zdrowia kopać w taką pogodę:(
Kopnąłbym se cóś z Września. Jak narazie nawet guziola nie trafiłem:(

Powodzonka.
Napisano
he,he widze ze trzymasz sie starej grzybiarskiej zasady ,grzybow nieznanych nie zbierasz i nie zabierasz.Busola kątomierz wz. 30/dla niewtajemniczonych/ wyszlo tego troche ponad 1000 wiec rzadki fant.pozdr
Napisano

Witam.Kapitanie już wiem skąd taka szybka identyfikacja :) Może masz foto szczegółowe wzoru 26,bo takie też dostałem id. Aczkolwiek 30-tka jak byk :o). Dzięki i pozdro.*

Napisano

Witam.Kapitanie już wiem skąd taka szybka identyfikacja :) Może masz foto szczegółowe wzoru 26,bo takie też dostałem id. Aczkolwiek 30-tka jak byk :o). Dzięki i pozdro.*

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie