sturmpanzer73 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 ja też jestem z Grudziądza kapitanie ale nie miewam tylu fanciorów wychodzą przeważnie łuseczki a nie bagnety chyba masz namiary gpsem na twoje fanty jeśli chcesz topodrapiemy razem zobaczymy co wylezie z ziemi chciałbym tak jak ty ciągnąć z ziemi same bagnety i hełmy jeśli ci pasuje moje namiary na gg to8962439 zapraszam do współpracy pozdrowienia i najlepsze życzenia w nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 zimowy wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 kapitan63 jak smętek spisuje się na mrozie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 A cóż to za bryczka w tle ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Opel Frontera PS. Piękne bagneciki.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkpfw Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 to w tej ziemi się jeszcze da kopać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 kopalem w sobote w glebi lasu da sie ,chociaz teraz ma byc w nocy 20 ponizej kreski to bedzie dupa z kopaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Dziwny wątek....Lain to napewno Twoje??:))http://www.forum.eksploracja.pl/viewtopic.php?f=86&t=7557 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Daj spokoj:D Kopalismy od 10tej do 16tej w 3 osoby"Maciek dał foty na Pfe,ja na Odkrywce.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Oczywiście nie chodzi mi o to, że pokazujesz czyjeś zdjęcia tylko które fanciki Ty wyryłeś:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 ooo uprzedziłeś...nawet sprostować nie zdążyłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Obydwa fanty dnia Maciek.Moje na focie z siekierką.JohnnyB fota ze stopką.:D W tą sobotę 40 metrów od szturmu wyszedł Winterschacht i Kvk.Sothoth kopnął.Zinken szajs. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Ps. Jestem pełen podziwu, że zmierzacie się z naturą. Nie mam zdrowia kopać w taką pogodę:(Kopnąłbym se cóś z Września. Jak narazie nawet guziola nie trafiłem:(Powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2009 Do wczoraj mozna było kopac.Dzisiaj -20 ,wiec raczej moga byc juz problemy.W zime fajne fanty wychodza ,wstawie pare archiwalnych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Ciekawe ile razy juz wyrzucilem cos podobnego ,nie majac pojecia co to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 he,he widze ze trzymasz sie starej grzybiarskiej zasady ,grzybow nieznanych nie zbierasz i nie zabierasz.Busola kątomierz wz. 30/dla niewtajemniczonych/ wyszlo tego troche ponad 1000 wiec rzadki fant.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Witam.Kapitanie już wiem skąd taka szybka identyfikacja :) Może masz foto szczegółowe wzoru 26,bo takie też dostałem id. Aczkolwiek 30-tka jak byk :o). Dzięki i pozdro.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Witam.Kapitanie już wiem skąd taka szybka identyfikacja :) Może masz foto szczegółowe wzoru 26,bo takie też dostałem id. Aczkolwiek 30-tka jak byk :o). Dzięki i pozdro.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Przepraszam,za szybki palec.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitan63 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 mam cos takiego jak Cie interesje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.