latający holender Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 Na poczatek może link do pierwszej części http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=525104#745819 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 ..i wczorajsza drobnica poletkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 ..u góry jakieś ustrojstwo,niżej fajna zapinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 a to nie wiem...jakieś plomby ..aluminiowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 a to trafienie na koniec dnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 latajacy holender na tej fotce :https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum23/4_copy186.jpgja to nazywam nakładka na kranik ( w prawym gorym rogu) . Wiesz moze co to jest? Mnie juz 2 takie wyszły i nie mam pojęcia co topozdroadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 tfu sory w lewym górnym rogu oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 co ten łącznościowiec taki schowany ?:)fajny.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 Łącznościowiec w dość kiepskim stanie,ale mam już takie jakby wczoraj z fabryki:)adek,nie mam pojęcia co to za ustrojstwo,może ktoś tu podpowie.i przepraszam wszystkich zainteresowanych że link z w piasku..-pierwsza część" nie działa..szkoda,bo chciałem by tu była ciągłość,gdy 1 spadnie na dalekie strony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 To cos z lewego rogu to albo kawalek swiecznika, albo taki kubeczek do gaszenia swiec. Slyszalem tez wersje, ze to sie stawialo przed ikona podrozna w czasie modlitwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2008 ..wydawało mi się że to część lampy naftowej(element utrzymujący knot). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2008 Dzisiejsza drobnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2008 medaliki!..niestety słabe stany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2008 Trzeci raz piętnastka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2008 a to był ostatni sygnał.dzień za krótki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 czyzby obok guzika marynarskiego chował się pfenig danzig ? :)szkoda ze cały orzełek nie wyszedł, ale i tak grunt to wyprawa i relaks! pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 10 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2008 To pół kopiejki z glinianej ziemi wiec słabiutkie.Orzełka i ja żałowałem,no ale odkuję się następnym razem:) Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 Dziś nieopodal miasteczka z tytułu tematu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 taki guzik warszawski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 stan mnie zachwycił,wiadomo:piasek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 Trafiła się też trójka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 verte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 i też taki ogromny guzik ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.