Skocz do zawartości

wasza pierwsza wykrywka

wino39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Mój pierwszy to było coś ,prezent od sąsiada
; mianowicie
Rurka od dokurzacza, cewka z styropianu(zalaminowana czymś),zasilany na 9V :) tyle pamiętam

Ale było czadowo w 85-87 roku?,jako dzieciak to była frajda jak znalazło się jakieś żelastwo

pozdrawiam
Napisano
zimmermann moj też był jak dobrze pamiętam z Pruszkowa i raczka była z kuli inwalidzkiej,16 lat temu to był wypas kupę rzeczy nim znalazłem.
Napisano
Najpierw był jabel (jakieś 3 lata temu)... Potem ace 150 (używany przez 3 miesiące), zaraz po nim saper-midas (1 rok), a teraz all-1. Ale już planuje zmianę na rutusa proximę.
Napisano
mój sprzęcik to Rutus Ultra II :) kupiony za 400 złociszy z kompletem akumulatorków i ładowarka do nich :)stan niezgorszy :) zobaczymy jak się będzie sprawdzał
Napisano
mój pierwszy sprzęt to smętek a teraz midas chodzę z nimi i nie narzekam pozdrawiam wszystkich miłośników wykopków
  • 2 weeks later...
Napisano
ja powiem ze moje pierwsze spotkanie z wykrywaczem było jak rodzice wynajmowali pokoje takim saperom bo musieli przeszukać teren bo gazociąg budowali no i z rok później ojciec zamówił Jabelka i złożył, a 2 lata później ace 250 miałem ;]
Pozdrawiam Ejni
Napisano
Ja zaczynałem od jabelka :) Później też miałem Jabelka :) Teraz BH Quick Silver, nie jest najgorszy (szczególnie na drobnice), czasami nawet zaskakuje ;) No i ostatnio moja piękność zamówiła sobie PROxime :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie