rob Napisano 25 Listopad 2008 Autor Napisano 25 Listopad 2008 Wyciągnęli generała a kurtka mi jakoś znajomo wygląda. Co to za kamuflaż?
8total4 Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 a dokladniej Flecktarn: kamo Material: Gore-Tex, Krój: Parka.pozdro!
herrmateuss Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Najtansza kurtka goretexowa na rynku :) Ulubiona przez kamerzystów ,filmowcow i inne osoby robiace na wolnym powietrzu .
Czlowieksniegu Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 No to mamy problem? Jeśli dobrze usłyszałem w radiu, kamerzystą miał być pracownik IPN ( jako drugi z tej instytucji, obok proroka ) lub policjant ( jako drugi, poza specjalistą kryminalistyki ).Któż to widział, aby takie służbowe persony w takich łachach na taką uroczystość się wybrały :-)
thomson Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Jakie łachy- zwyczajna kurteczka. Ja w takiej w pewnym okresie do kościoła chodziłem.
Czlowieksniegu Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Łachy- w domyśle ubranie, ciuchy, bez nacechowania pejoratywnego.Choć, patrząc na zadęcie może bardziej pasował był krawat i marynara?
monte_ch Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Oto odezwał się mędrzec",(Czlowieksniegu),który to cały wydaje mi się jest nacechowany pejoratywnie.
Czlowieksniegu Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Monte_ch- najgorzej, jak się komuś zdaje. Pozdrawiam.
monte_ch Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 (Czlowieksniegu) zdaje " to się egzamin maturalny,a ja napisałem wydaje mi się" że.........czytaj uważnie Alfo panie Omnibusie.
Czlowieksniegu Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Masz rację- nie przeczytałem uważnie. Przepraszam. Co nie zmienia faktu, że jeśli masz do mnie jakieś pytania osobiste" to ślij je na pocztę @. Nie będziesz tym samym tworzył niepotrzebnych OT i zmuszał innych Użytkowników do czytania, co Monte_ch myśli o Człowieku Śniegu.Pozdrawiam.
monte_ch Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 To co napisałeś Czlowieksniegu,to dotyczy tylko Ciebie sam dałeś popis krytykowania i wytykania nieznajomości ortografii.Pozdrawiam
Pytanie
rob
Wyciągnęli generała a kurtka mi jakoś znajomo wygląda. Co to za kamuflaż?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.